صفحه اصلی > اخبار معاونت 


  چاپ        ارسال به دوست

اطلاعیه - برنامه عملیاتی پایش و پالایش برچسب گذاری

به اطلاع می رساند از وظایف و مسئولیتهای شرکتهای فعال در تولید مواد غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی کنترل و نظارت دائم برچسب فرآورده ها می باشد که مسئولیت بر حسن اجرای آن برعهده مسئول فنی می باشد.

مقتضی است مدارک و مستندات ذیل مطابق با فایل پیوست با پذیرش مسئولیت صحت و دقت اطلاعات و همچنین پذیرش عواقب حقوقی هرگونه عدم انطباق در اطلاعات ارائه شده با محصول و همچنین با ضوابط جاری سازمان غذا و دارو توسط مدیر عامل و مسئول فنی ،حداکثر ظرف 2 ماه آینده توسط مسئول فنی تکمیل گردد.

ارسال مدارک تا مورخ 18/9/96 به  معاونت غذا و دارو

1-فرم پذیرش مسئولیت صحت و دقت اطلاعات دانلود فایل 

2-فایل اکسل شامل سه بخش (شیت اطلاعات شرکت و مسئولین فنی-شیت فهرست و مشخصات کلی محصول-شیت پایش و پالایش برچسب محصولات) دانلود فایل 

3-فایل تصویر اسکن شده محصولات با رزولوشن300dpi و فرمت jpg و نامگذاری شده مطابق با کد محصول در فایل اکسل

نکته:با توجه به اینکه نتیجه ارزیابی هر آیتم مندرج در فایل اکسل پیوستی مطابق با ضابطه برچسب گذاری فرآورده های غذایی،آشامیدنی می باشد یکی از گزینه های (عدم تائید،تائید ، مشمول نیست) انتخاب  و در خصوص بند 26 یکی از گزینه های(حلال سازمان غذا و دارو،سایر نشانه های حلال،عدم وجود) انتخاب شود و برای تکمیل کلیه آیتم ها ضروری و برای هر فرآورده  یک ستون مجزا تکمیل و همچنین در صورت مواجهه با هرگونه عدم انطباق  به گونه ای که منتج به اصلاح شود،پیگیری صورت گرفته  و نتایج حاصل ،مستند و نگهداری شود.


١٤:٥٨ - 1396/08/27    /    شماره : ٩٩٤١    /    تعداد نمایش : ٤٧٩



خروج