صفحه اصلی > اخبار و اطلاعیه ها 


  چاپ        ارسال به دوست

توصیه های متخصصان تغذیه جهت پیشگیری از ابتلا به کووید -۱۹
توصیه های متخصصان تغذیه جهت پیشگیری از ابتلا به کووید -۱۹

توصیه های متخصصان تغذیه جهت پیشگیری از ابتلا به کووید -۱۹

رژیم غذایی سالم

-نوشیدن مایعات زیاد حداقل ۶ تا ۸ لیوان در روز

-افزایش مصرف روزانه میوه­ها و سبزی های تازه با رنگ­های متفاوت (حداقل ۲ عدد میوه متوسط و ۳ لیوان سبزیجات خام و یا یک و نیم لیوان سبزیجات پخته مانند هویج، اسفناج، کرفس، کلم و ....)

-جایگزین کردن نان های سفید با انواع نان سبوس­دار نظیر نان سنگگ، نان جو

-جایگزین کردن برنج سفید با  برنج قهوه ای و افزایش مصرف حبوبات (حد­اقل هفته­ای ۳ تا ۴ مرتبه)

-کاهش مصرف شکر (انواع شربت و مربا، آب میوه های صنعتی، نوشابه ها و ...)

-کاهش مصرف نمک و مواد خوراکی پرنمک (چیپس، پفک، اسنک ها، انواع کنسروها و ...)

-کاهش مصرف غذاهای پرچرب، فست فودها، غذاهای سرخ شده، روغن های حیوانی و جامد و ....)

-استفاده از روش های طبخ سالم مانند بخارپز کردن، آب پز کردن، تفت دادن به جای سرخ کردن


١٠:٢٨ - 1399/08/06    /    شماره : ١٩٥٦٥    /    تعداد نمایش : ١١



خروج