صفحه اصلی > آرشیو اخبار 


  چاپ        ارسال به دوست

توسط واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس صورت گرفت:

"تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا" به شیوه وب کنفرانس با ادارات شهرستان بندرعباس

همزمان با بسیج ملی تغذیه، وب کنفرانس با شعار تغذیه سالم جهت پیشگیری از کرونا، به منظور اجرای با شکوهتر و اطلاع رسانی جهت آموزش همگانی با ادارات شهرستان بندرعباس در خصوص نحوه اجرای برنامه و واصله از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی توسط واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس برگزار شد.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس داشتن تغذیه مناسب و الگوی غذایی سالم را نیازمند دو اصل مهم وجود تعادل و تنوع در مصرف مواد غذایی دانست و افزود: تعادل به معنای مصرف مقادیر کافی از مواد غذایی مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن و تنوع مصرف مواد غذایی از گروه های اصلی مواد غذایی است.

  دکتر عبدالجبار ذاکری با اشاره به زمان ابتلا به این بیماری بیان کرد: رعایت برخی نکات تغذیه ای، به تقویت سیستم ایمنی و تسریع بهبودی کمک می کند.

وی افزود: مصرف روزانه کربوهیدرات ها، به منظور تامین بخش عمده انرژی و برخی از مواد مغذی ضروری است؛ به منظور سالم و قدرتمند نگه داشتن عضلات تنفسی، بیماران باید منابع غنی از پروتئین را حداقل دو واحد در روز دریافت کنند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس در خصوص تغذیه در فاز تب دار بیماری کووید 19عنوان کرد:  با توجه به اینکه با بالا رفتن یک درجه سانتی گراد حرارت بدن 13 در صد متابولیسم بدن افزایش می یابد، مصرف آب و مایعات و غذا در حجم کم و دفعات بیشتر توصیه می شود.

دکتر ذاکری اظهار کرد: نوشیدن آب آشامیدنی سالم و سایر مایعات مانند شیر و دوغ به عنوان بهترین نوشیدنی توصیه می شود. نوشیدن مایعات به اندازه کافی و فراوان کمک به دفع سموم و حفظ ایمنی مناسب بدن می کند. همچنین مصرف مقدار مناسب آب باعث می شود ترشحات درون مجاری هوایی رقیق تر شده و راحت تر تخلیه شود.

وی بیان کرد: عفونت ها منجر به بالا رفتن متابولیسم بدن، تجمع مواد سمی در بدن، اختلال در تعادل آب بدن، اختلال گوارشی، انهدام پروتئین های نسوج که حاصل آن دفع ازت از بدن است، می گردد. بنابراین در مراقبت تغذیه ای بیماری های عفونی اولویت با تامین انرژی، پروتئین، ویتامین ها و املاح است.

ذاکری افزود: غذاهایی که حاوی مقادیر زیادی چربی و نمک است موجب تحریک سیستم ایمنی بدن می شود و می تواند به ایجاد تورم و التهاب ارگان های مختلف بدن و از جمله مجرای تنفسی و مسیرهای هوایی منجر شود. بنابراین مصرف غذا های حاوی مقادیر زیاد سدیم در مواد غذایی مانند انواع کنسرو ها و شوری ها و غذاهای فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس باید محدود شود.

در این جلسه هم اندیشی بر اساس فعالیتهای پیشنهادی، آموزش و پرورش با در اختیار داشتن شبکه آموزشی شاد، فایل ها و کلیپ های آموزشی تغذیه اطلاع رسانی و آموزش برای دانش آموزان و اولیاء و مربیان عهده دار شد. همچنین دستور درج شعار تغذیه ای در سر برگ مکاتبات ادراری شهرستان و بقیه ادارات جهت انتشار فایل ها و کلیپ های آموزشی تغذیه در گروهای مجازی جهت آموزش و اطلاع رسانی تعامل و همکاری لازم صورت گرفت.

 

 


٠٧:٢٣ - 1399/11/08    /    شماره : ٢١٢٤١    /    تعداد نمایش : ١١٩



خروج