صفحه اصلی > آرشیو اخبار 


  چاپ        ارسال به دوست

توسط واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس صورت گرفت:

وبینار تغذیه سالم ویژه دانشجویان و طلاب حوزه علمیه در شرایط پاندمی کرونا

 

همزمان با یازدهمین طرح بسیج ملی تغذیه از 15 لغایت 30 دی ماه، وبیناری با موضوع تغذیه سالم جهت پیشگیری از کرونا به منظور آموزش جوانان دانشجو و طلاب حوزه علمیه به همت واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس  برگزار شد.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس هدف از انتخاب این گروه را آموزش عموم مردم عنوان کرد و افزود: این آموزش ها از طریق دانشجویان و طلاب به صورت آبشاری برای آگاهی بخشی عمومی می باشد.

 دکتر عبدالجبار ذاکری گفت: در حال حاضر ویروس کرونای جدید موجب شیوع بیماری کووید 19 گردیده که این روزها در کشور ما و سایر کشورهای جهان شایع شده است. این بیماری دارای طیف خفیف تا شدید است و می تواند نشانه هایی مانند سرماخوردگی، تب، سرفه، گلو درد، تنگی نفس، آبریزش بینی و سایر مشکلات تنفسی و گاهی علائم گوارشی مثل تهوع، استفراغ و یا اسهال را به همراه داشته باشد.

دکتر ذاکری عنوان کرد: کلیه گروه های سنی می توانند تحت تاثیر ویروس کرونا قرار گیرند. اما سالمندان، مبتلایان به بیمارهای قلبی- عروقی، پرفشاری خون، دیابت، آسم و مشکلات تنفسی و کبدی، مبتلایان به نقص سیستم ایمنی و مادران باردار بیشتر در معرض خطر ابتلا به کووید-19 هستند. بنابراین مراقبت از آنها و پیشگیری از ابتلا در این افراد کاملا ضروری است.

در این وبینار آموزشی، نقش تغذیه به منظور تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری، زمان ابتلا 19، توصیه های تغذیه ای در فاز تب دار بیماری کووید 19 و همچنین راهنمای بهداشت و نگهداری مواد غذایی در دوران شیوع بیماری کووید 19 مورد بحث قرار گرفت و  بر نقش ریز مغذی ها دردوران نقاهت بیماری  واستفاده از مکمل ها در تقویت سیستم ایمنی  تاکید شد.

 


٠٧:٢٩ - 1399/11/08    /    شماره : ٢١٢٤٢    /    تعداد نمایش : ٩٢



خروج