• 1402/07/23 - 15:36
  • - تعداد بازدید: 215
  • - تعداد بازدیدکننده: 201
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ارائه بیش از 430 هزار خدمت مراقبت در حوزه بیماریهای غیر واگیر درشش ماهه اول سال جاری

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از ارائه بیش از 430 هزار خدمت مراقبت در حوزه بیماریهای غیر واگیر درشش ماهه اول سال جاری خبر داد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه کنترل و پیشگیری ازبیماریهای غیر واگیر گفت: درشش ماهه اول سال جاری تاکنون بیش از 136 هزار خدمت خطرسنجی پیشگیری از سکته های قلبی و مغزی به جمعیت بالای 30 سال استان ارائه شده است که با ارئه این خدمت هزار و 586 بیمار جدید مبتلا به دیابت و 3039 بیمار جدید مبتلا به فشارخون شناسایی و تحت مراقبت قرار گرفتند.

دکتر عبدالجبار  ذاکری افزود : ارائه مراقبت های به موقع و پیگیری بیماران دیابتی و فشارخونی نقش بسزایی در پیشگیری از عوارض مزمن و حتی بروز مرگهای زودرس در این بیماریها دارد که در این راستا نیز بیش از 220 هزار خدمت مراقبت فشارخون و 75 هزار خدمت دیابت به بیماران تحت پوشش ارائه شده است.

وی اهمیت اطلاع افراد از بیماری خود بویژه بیماریهای غیر واگیر را مهم دانست و گفت : ضروری است افراد جامعه بدانند بسیاری از مرگ های زودرس افراد به دلیل بیماری های غیرواگیر است. بنابراین مراجعه به مراکز بهداشتی و اطلاع از وضعیت سلامتی، تغییر سبک زندگی ، تغذیه مناسب، تحرک بدنی ، عدم مصرف سیگار و الکل از مهمترین اقدامات پیشگیری از این دسته از بیماریهاست .

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 6700
کلمات کلیدی
فرحناز غلامی
مولف

فرحناز غلامی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1402/07/23 15:36