به مناسبت ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر ؛ دختران شاغل در شبکه بهداشت و درمان بندرخمیر مورد تقدیر و تکریم قرار گرفتند
همزمان با ولادت حضرت معصومه (ع) و روز دختر مراسمی در دفتر مدیریت شبکه بهداشت و درمان بندرخمیر با حضور مهندس محمد دلاوری مدیر شبکه بهداشت و دختران شاغل در این مرکز برگزار شد. که در این مراسم با اهدای شاخه گل و شیرینی دختران این مرکز مورد تقدیر و تکریم قرار گرفتند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندرخمیر، فرارسیدن میلاد با سعادت حضرت معصومه (س) و روز دختر را به همه دختران نجیب ایرانزمین به ویژه همکاران دختر شاغل در این مرکز تبریک عرض کرد، و گفت: دختران ایران زمین باید به خود افتخار کنند که ولادت حضرت معصومه(س)،به نام دختر نامگذاری شده است.
مهندس محمد دلاوری با اشاره به زیبایی روز دختر تصریح کرد: روز دختر از زیباترین روزهای سال است روزی که متعلق به مادران فردای ایران زمین میباشد و جایگاه زن در جامعه اسلامی یکی از نقشهای برجسته جامعه بوده و سلامت روح و روان خانواده در دست زنان، علیالخصوص مادران است.
نظر دهید