• 1402/10/27 - 14:08
  • - تعداد بازدید: 190
  • - تعداد بازدیدکننده: 175
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مجمع سلامت شهرستان سیریک با محوریت پسماند برگزار شد

چهارمین مجمع سلامت سیریک با حضور مهندس پاکروان فرماندار شهرستان، مهندس خواجه دادی معاون سیاسی فرماندار، مهندس عیدی مدیر گروه واحد بهداشت محیط و سلامت کار معاونت بهداشتی دانشگاه، محمدرضا محمدی دادستان شهرستان و دیگر مسئولین دستگاه های اجرایی شهرستان برگزار شد.

دکتر مهترپور مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک ضمن تبیین و تشریح اهداف برگزاری مجامع سلامت گفت: هدف از برگزاری مجامع سلامت پیشگیری از بروز بیمارهای واگیر و غیرواگیر، حفظ دستاوردهای بهداشتی و ارتقا سلامت جامعه می باشد.

دکتر مهترپور مدیریت پسماندها را یکی از چالش های فزاینده ی شهرستان عنوان کرد که اگر در حال حاضر و طی توسعه فراینده شهر کنترل نشود علاوه بر هزینه های فزاینده، تبعات بین نسلی نیز خواهد داشت.

در ادامه برگزاری نشست؛ مهندس عیدی به تشریح چالشهای عدم مدیریت پسماند و ارائه راهکارهایی جهت بهبود این روند پرداخت.

محمدرضا پاکروان فرماندار شهرستان نیز از تمامی دستگاههای اجرایی شهرستان خواست تا به طور ویژه موضوع پسماند و مدیریت آن را مدنظر قرار داده و به وظایف خود در این زمینه عمل نمایند.
فرماندار شهرستان سیریک ارزیابی مستمر را لازمه به تحقق رسیدن اهداف برگزاری مجمع دانست.

وی ضمن اولویت بندی مصوبات، خواستار تشکیل جلسه ای با محوریت پسماند در آینده نزدیک جهت ارائه گزارش دستگاه های متولی شد.

در ادامه، بیانه نشست قرائت و به امضاء همه اعضا رسید. در پایان نیز از افراد و نهادهای همیار سلامت در شهرستان تقدیر بعمل آمد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 9998
کلمات کلیدی
فرحناز غلامی
مولف

فرحناز غلامی

تصاویر

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1402/10/27 14:08