• 1403/08/29 - 18:51
  • - تعداد بازدید: 163
  • - تعداد بازدیدکننده: 162
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کمیسیون قانونی ماده ۲۰ امورداروخانه ها برگزار می شود

سرپرست معاونت غذا ودارواز برگزاری کمیسیون ماده ۲۰ امورداروخانه در اوایل آذرماه سالجاری خبرداد .

دکتر علی رحیمی گفت :تشکیل کمیسیون قانونی ماده ۲۰ امورداروخانه ها به منظور رسیدگی به صلاحیت اشخاصی است که میخواهند در موسسات داروسازی ،داروخانه ها ونظارت بر ورود و ساخت دارو ومواد بیولوژیک فعالیت کنند ،همچنین درخواست صدور پروانه تاسیس وپروانه مسئول فنی دارند .

دکتر رحیمی افزود: از وظائف و اختیارات مهم این کمیسیون،صدور اجازه تاسیس داروخانه ، صدور اجازه مسئولیت فنی داروخانه ،ابطال مجوز یا پروانه داروخانه و اظهارنظر در رابطه با اموراروخانه ها و اعضا آن رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان،معاون غذا ودارو ،نماینده انجمن داروسازان ، مدیر اداره نظارت بر اموردارو ومخدر، داروسازمنتخب سازمان نظام پزشکی و یک نفر داروساز آزاد می باشد.


سرپرست معاونت غذا و دارو در ادامه گفت : اوایل آذرماه این کمیسیون جهت رسیدگی و بررسی پرونده های موجود برگزارو نتیجه آن اطلاع رسانی میشود.

 

خبر: نیلوفر مشت زن
 
 


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 16571
کلمات کلیدی
فرحناز غلامی
مولف

فرحناز غلامی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1403/08/29 18:51