• 1402/01/17 - 16:26
  • - تعداد بازدید: 383
  • - تعداد بازدیدکننده: 366
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ارائه 29 هزار خدمت بهداشتی و درمانی در نوروز 1402 در شهرستان رودان

دکتر علیمراد، مدیر شبکه بهداشت و درمان رودان عملکرد حوزه بهداشت و درمان شهرستان در ایام نوروز ۱۴۰2 را تشریح کرد .

دکتر عباس علیمراد گفت: نوروز امسال به دلیل افزایش مسافرت‌ها  و همچنین توریستی بودن شهرستان ، شاهد مراجعه بیشتر مردم و بیماران نسبت به سال گذشته به مراکز خدمات جامع سلامت و اورژانس‌ بیمارستان بوده‌ایم .

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودان گفت:  از 24 اسفند ماه 1401 تا 13 فروردین 1402 ، 29هزار و 125  خدمت بهداشتی و درمانی در مراکز بهداشتی درمانی به مراجعین و مسافرین نوروزی ارائه شده است .

وی افزود  : در این مدت بیش از 9 هزار ویزیت پزشک ،  676 خدمت مامایی ، 484 خدمت  آزمایشگاهی،  10هزار و 577  خدمت بهورزی ،  3هزار و 354 خدمت مراقبت سلامت  به مراجعین ارائه گردیده است .

دکتر علیمراد در بخش سلامت محیط و کار نیز اظهار داشت : از آغاز طرح بسیج سلامت نوروزی  یک هزار و 231  واحد صنفی اعم از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ، اماکن بین راهی  ، اماکن عمومی  ، اماکن اقامتی  مورد بازدید قرار گرفته اند که  از این بازدیدها  94 مورد بازدید مشترک با سایر ارگان ها بوده است .

وی در خصوص سایر اقدامات واحد سلامت محیط و کار شهرستان  بیان داشت : کارشناسان این واحد در این مدت  442 کیلو گرم مواد غذایی غیرقابل مصرف  کشف و معدوم نموده اند و  یک هزار و 29 مورد کلر سنجی  و یک هزار و 637 مورد سنجش پورتابل مواد غذایی انجام شده است .

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودان در خصوص  خدمات ارائه شده در بخش بیمارستانی نیز بیان داشت :
آمار مراجعین بیمارستان امام علی (ع) شهرستان  از 24 اسفند تا 13 فروردین ۱۴۰۲ ،  5 هزار و 959 نفر بوده  که از این تعداد 639 مورد بیمار بستری ، 99 مورد تصادفی ، 179 مورد جراحی و 87 مورد زایمان بوده است .

در بخش خدمات بیمارستانی نیز 2هزار و 611 مورد آزمایشات تشخیص طبی ، 935 مورد رادیوگرافی و 179 مورد سی تی اسکن انجام شده است .

دکتر عباس علیمراد ضمن تقدیر از  تلاش‌های بی‌شائبه کلیه کارکنان مراکز بهداشتی و درمانی ، بیمارستانی و فوریت های پزشکی در شهرستان اظهار داشت : در بخش فوریتهای پزشکی اورژانس 115 در نوروز 1402 بیش از 3 هزار و 600 تماس تلفنی با این مرکز ثبت شده که 360 مورد آن مشاوره پزشکی بوده و در همین بازه زمانی 240 ماموریت اورژانسی و 142 ماموریت رسیدگی به مصدومان تصادفی انجام شده است .

 

تالیف: محمد علی حسینی

ویراستار: فرحناز غلامی

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 1936
کلمات کلیدی
مهدی علی حسینی
مولف

مهدی علی حسینی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1402/01/17 16:26