• 1402/04/20 - 15:38
  • - تعداد بازدید: 371
  • - تعداد بازدیدکننده: 354
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اعزام کادر درمانی موکب شهید عراقی زاده با همکاری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به اربعین حسینی امسال

به منظور هماهنگی و اعزام تیم های کادر بهداشت و درمان به اربعین حسینی سال جاری، جلسه ای با حضور اعضای موکب شهید عراقی زاده سازمان بسیج جامعه پزشکی هرمزگان و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در سالن غدیر ستاد مرکزی دانشگاه تشکیل شد.

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی هرمزگان در این رابطه گفت: طبق روال همه ساله در سال جاری هم تیم‌های جهادی بهداشتی درمانی سازمان بسیج جامعه پزشکی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی با هدف ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زائرین کربلای معلی در داخل  و خارج گشور  اعزام خواهند شد.

پاسدار موسی رنجبری افزود: حدود ۱۰۰ نفر از ابتدا تا ۱۵ شهریورماه در قالب دو گروه ۴۴ نفره در مراسم اربعین حسینی حضور خواهند داشت.

وی با اشاره به لزوم تامین دارو و تجهیزات لازم جهت پشتیبانی این تیم‌ها تصریح کرد: بیش از ۱۵ میلیارد ریال در زمینه دارو و تجهیزات اعتبار مورد نیاز است.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 3850
کلمات کلیدی
فرحناز غلامی
مولف

فرحناز غلامی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1402/04/20 15:38