• 1403/11/16 - 20:16
  • - تعداد بازدید: 218
  • - تعداد بازدیدکننده: 209
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به مناسبت دهه مبارک فجر انجام شد؛

افتتاح خانه های بهداشت روستایی پاسفید و پاتم جم جغین و محل زیست پزشک و ماما مرکز خدمات جامع سلامت روستایی قلعه کمیز رودان

همزمان با چهارمین روز از دهه مبارکه فجر 1403، دو پروژه بهداشتی در بخش جغین شمالی شهرستان رودان و دو واحد محل زیست پزشک و ماما مرکز خدمات جامع سلامت روستایی قلعه کمیز در بخش مرکزی شهرستان رودان با حضور امام جمعه، فرماندار، رییس دانشکده علوم پزشکی شرق هرمزگان، مدیر شبکه بهداشت و درمان، دهیاران و شوراهای اسلامی، مسئولین ادارات و نهادها و جمعی از مردم منطقه به بهره برداری رسید.

دکتر نظرنژاد مدیر شبکه بهداشت و درمان رودان در مراسم افتتاح خانه های بهداشت روستاهای منطقه جغین بیان کرد: تمام خدمات حوزه سلامت از خدمات پیش از بارداری، بارداری، واکسیناسیون، آموزش های پیشگیری از بیماریهای مختلف، بهداشت محیط روستا، آموزش ارتقاء سلامت، تغذیه و بهداشت روان توسط بهورزان و درخانه بهداشت انجام می شود، از این رو نقش مهمی در جهت ارتقاء سلامت روستاها دارد.

دکتر صفری رییس دانشکده علوم پزشکی شرق هرمزگان نیز در مراسم افتتاح خانه های بهداشت روستایی پا سفید و پاتم جم ضمن قدردانی و تشکر از زحمات مسئولان استانی و شهرستانی که حوزه بهداشت و درمان را در تکمیل این پروژه ها یاری دادند گفت: بر همه ما مسئولان لازم است تا با تداوم راه و آرمان‌های مقدس امام و شهدا، خدمت بی‌شائبه به مردم را سرلوحه گفتار و رفتار خود قرار دهیم و امید است که بتوانیم در حوزه سلامت در جهت توسعه و رشد سلامت جامعه، طرح های بیشتری را به مرحله بهره برداری برسانیم.

گفتنی است؛ خانه های بهداشت روستایی پاسفید و پاتم جم هر کدام در فضایی به مساحت 100 متر مربع توسط دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان احداث، تجهیز و تأمین نیرو شده است و جمعاً جمعیتی بالغ بر 3618 نفر را تحت پوشش دارند.

افتتاح محل زیست پزشک و ماما مرکز خدمات جامع سلامت روستایی قلعه کمیز در بخش مرکزی شهرستان رودان

در چهارمین روز از دهه ی مبارک فجر و با حضور حجت‌الاسلام بارانی امام جمعه شهرستان، سالاری فرماندار، دکتر صفری رییس دانشکده شرق هرمزگان، دکتر نظرنژاد مدیر شبکه بهداشت و درمان رودان و دیگر مسئولین شهرستانی، دو واحد محل زیست پزشک و ماما مرکز خدمات جامع سلامت روستایی قلعه کمیز در بخش مرکزی شهرستان رودان افتتاح شد.

گفتنی است؛ این ساختمان بصورت 50 – 50 و با همکاری شبکه بهداشت و درمان و موسسه خیریه خواجه نصیر الدین طوسی در دو واحد به مساحت 100 متر مربع و با اعتباری بالغ بر 24 میلیارد و 956 میلیون ریال ساخته شده است.

دکتر صفری رییس دانشکده شرق هرمزگان در حاشیه این مراسم گفت: هدف از راه ساخت و افتتاح این محل های زیست پزشک و ماما، دسترسی سریعتر مردم به پزشک و خدمت رسانی  بهتر در زمینه بهداشت و درمان و ارتقاء سطح سلامت مردم و افزایش عدالت بهداشتی درمانی به مردم منطقه می باشد.
وی افزود: مرکز خدمات جامع سلامت روستایی قلعه کمیز که در سال گذشته به بهره برداری رسید بیش از 6220 نفر را تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی قرار می دهد. 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 18307
مسعود پیری زاده
مولف

مسعود پیری زاده

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1403/11/16 20:16