• 1401/10/10 - 14:39
  • - تعداد بازدید: 553
  • - تعداد بازدیدکننده: 525
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
آغاز کمپین واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال ، بیماری سل در جمعیت مهاجرین و اتباع

بالغ بر ۱۰۴ هزار نفر از اتباع و مهاجرین از خدمات رایگان سلامت بهرمند خواهند شد

کمپین واکسیناسیون سرخک، سرخچه ، فلج اطفال و بیماری سل در جمعیت مهاجرین و اتباع دهم دی ماه آغاز به فعالیت نمود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در آیین افتتاحیه کمپین واکسیناسیون سرخک، سرخچه، فلج اطفال و  بیماریابی سل در جمعیت مهاجرین و اتباع گفت: هدف اجرای این کمپین افزایش پوشش خدمات بهداشتی در اتباع و مهاجرین است.

 

دکتر غلامعلی جاودان با اشاره به اینکه آگاهی رسانی و جلب همکاری مهاجرین جهت مراجعه به مراکز ارائه خدمات بهداشتی در اجرای موفقیت آمیز این کمپین بسیار حایز اهمیت است  افزود: تحت شعاع قرار گرفتن برنامه های نظام مراقبت بیماریهای واگیر در طی دو سال پاندمی کووید از یک سو و طغیان بیماری فلج اطفال در کشورهای همسایه همانند افغانستان و پاکستان از سوی دیگر از ضرورت های اجرای این برنامه است که  بنا به توصیه مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت لازم است به منظور حفظ دستاوردهای نظام مراقبتهای بیماریهای قابل پیشگیری کمپین واکسیناسیون سرخک ، فلج اطفال و بیماری سل در جمعیت مهاجرین و اتباع  در استان‌های پرخطر از جمله استان هرمزگان انجام شود.

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه این کمپین در دو مرحله اجرا می‌شود گفت: در مرحله اول که از دهم تا بیست و یکم دی ماه میباشد بررسی وضعیت ایمن سازی و تکمیل پوشش واکسن های سرخک، سرخچه، فلج اطفال و کرونا در کودکان کمتر از ۱۵ سال و تجویز مگا دوز vitA در کودکان زیر ۵ سال انجام میشود و در مرحله دوم که از بهمن ماه تا پایان فروردین است بیماریابی سل در افراد بالای ۱۲ سال انجام خواهد شد.

 

دکتر جاودان با اشاره به اینکه این کمپین در تمام شهرستان های استان هرمزگان به جز بوموسی اجرا خواهد شد گفت: تعداد مراکز مجری این طرح ۷۹۲ مرکز شامل مراکز روستایی، شهری، پایگاه و خانه بهداشت و تیم‌های سیار است.

 

دکتر جاودان جمعیت کل اتباع و مهاجرین را از خدمات بهداشتی رایگان برخوردار خواهند شد بالغ بر ۱۰۴ هزار نفر برشمرد و گفت از این تعداد بالغ بر ۴۰ هزار نفر از آنها در بازه سنی ۹ ماه تا ۱۵ سال می باشند که در مرحله اول واکسن سرخک ،فلج اطفال، مگا دوز ویتامین آ و واکسن کرونا دریافت خواهند کرد و غربالگری بیماری سل در مرحله دوم برای جمعیتی بالغ بر ۶۰ هزار نفر از اتباع بالای 12سال انجام خواهد شد.

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه با شروع طرح، تیم های عملیاتی در مناطق تعیین شده با مراجعه به درب منازل اتباع اقدام به شناسایی و بررسی ایمن سازی گروه زیر ۱۵ سال می نمایند و افراد را جهت دریافت واکسن به نزدیکترین مرکز ارائه خدمات معرفی می شوند خاطر نشان کرد مراکز انجام واکسیناسیون و تجویز vitA  مراکز خدمات جامع سلامت می باشد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 613
فرحناز غلامی
مولف

فرحناز غلامی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1401/10/10 14:39