• 1403/08/30 - 17:16
  • - تعداد بازدید: 148
  • - تعداد بازدیدکننده: 148
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بررسی و پیگیری  چالشها و مشکلات دارویی استان

با حضور سرپرست معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و کارشناسان دارویی طی جلسه ای چالشها و مشکلات دارویی استان بررسی و پیگیری شد

این جلسه در راستای پیگیری و بررسی کمبودهای دارویی و مطالبات معوقه شرکتهای توزیع دارو در سال ۱۴۰۲ و ۸ ماهه اول سالجاری در معاونت غذا ودارو با حضور سرپرست معاونت غذا ودارو و کارشناسان مربوطه برگزارشد.

سرپرست معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان در این جلسه برلزوم رفع کمبودهای دارویی و پرداخت مطالبات شرکتهای توزیع و پخش دارو تاکید کرد.

دکتر علی رحیمی در این جلسه پس از ارائه آمارعملکرد ،کمبود دارویی و مطالبات معوقه  شرکتهای توزیع دارو در سالهای گذشته و سالجاری توسط کارشناسان  گفت : پیگیری ورفع کمبودهای دارویی و پرداخت مطالبات شرکتهای توزیع دارو در اولویت فعالیتهای معاونت قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد : با توجه به اینکه اکثر کمبودهای دارویی در حال حاضر کسری کشوری است این معاونت با همت و تلاش مضاعف  کارشناسان وبا همکاری و تبادل نظر با انجمن داروسازان ، دانشکده داروسازی ،شرکتهای توزیع دارو و بقیه ارگانهای ذیربط سعی در رفع چالشها و مشکلات موجود دارد.
 
 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 16612
کلمات کلیدی
فرحناز غلامی
مولف

فرحناز غلامی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1403/08/30 17:16