• 1402/12/24 - 18:58
  • - تعداد بازدید: 310
  • - تعداد بازدیدکننده: 293
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه شورای بهورزی در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان

جلسه شورای بهورزی با حضور رئیس دانشگاه ، معاون بهداشتی دانشگاه ، مدیر نیروی انسانی دانشگاه ، معاون فنی معاونت بهداشتی و رئیس گروه آموزش بهورزی و نمایندگان بهورزان با هدف بررسی مشکلات خانه های بهداشت و ارتقای شاخص های بهداشتی تشکیل شد.

در این جلسه دکتر جاودان رئیس دانشگاه بهورزان را پیشگامان خط سلامت در مناطق روستایی بر شمرد و در راستای تاکید بر اهمیت جایگاه بهورزان ابراز داشت: یک بهورز خوب در روستا می تواند نقش یک مدیر، پزشک ، معلم، پرستار و ماما را ایفا نماید و آنها را نمایندگان تام الاختیار  معاونت بهداشتی در خانه های بهداشت برشمردو از عملکرد بهورزان در برنامه پویش ملی سلامت تقدیر و تشکر و ابراز خرسندی نمود.

در ادامه دکتر ذاکری معاون  بهداشتی دانشگاه  با اشاره به نقش مهم و تاثیر گذار بهورزان در بهبود شاخص های بهداشتی اظهار داشت: با برنامه ریزی های در دست اقدام و همچنین پیگیری های فعالانه بهورزان می توان سطح سلامت عمومی در روستا ها را افزایش داد.

دراین جلسه مصوبات جلسه قبلی و همچنین مشکلات فنی و اجرایی بهورزان توسط نماینده هر مرکز مطرح و پس از بحث و تبادل نظر تصمیماتی اتخاذ شد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 11083
کلمات کلیدی
فرحناز غلامی
مولف

فرحناز غلامی

تصاویر

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1402/12/24 18:58