• 1403/08/23 - 13:24
  • - تعداد بازدید: 248
  • - تعداد بازدیدکننده: 237
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دیدار معاون بهداشتی دانشگاه با بازنشستگان مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس

دکتر ذاکری معاون بهداشتی دانشگاه در دیدار با کارکنان بازنشسته این مرکز گفت: حفظ حرمت و کرامت کارکنان بازنشسته که بهترین سال های عمرشان را در راه خدمت به جامعه صرف کرده اند وظیفه همه ی ماست و باید از تجربه ارزشمند این عزیزان بهره گرفته شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به همراه مسئول حراست معاونت ، با هدف دیدار و ادای احترام به کارکنان پیشکسوت و بازنشسته، با محمد مریدی، مهندس پورطرق ، دکتر حاجی زاده و حمزه قنبری در محل سکونت آنها دیدار کرد.

دکتر عبدالجبار ذاکری دراین دیدار ضمن گوش سپردن به صحبت های کارکنان سابق از زحمات 30 ساله آنها در سیستم بهداشتی قدردانی نمود و  صحت وسلامتی آنها  را از خداوند متعال خواستار شد.

وی اظهارکرد : حفظ حرمت و کرامت عزیزان بازنشسته که بهترین سال های عمرشان را در راه خدمت به جامعه صرف کرده اند وظیفه همه ی ماست و باید از تجربه ارزشمند این عزیزان بهره گرفته شود

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 16377
کلمات کلیدی
فرحناز غلامی
مولف

فرحناز غلامی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1403/08/23 13:24