• 1405/01/26 - 17:38
  • - تعداد بازدید: 15
  • - تعداد بازدیدکننده: 13
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
سوگ دل‌های کوچک

رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور در دیدار با خانواده‌های کودکان شهید میناب؛ اشک، صبر و ایستادگی

در جریان سفر رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور به هرمزگان، دکتر محمدحسین زارع زاده به‌ همراه روح ا... مظفری؛ مسئول بازرسی سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور، موسی رنجبری؛ رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان و جمعی از همراهان، با چند تن از خانواده‌های دانش‌آموزان شهید حمله تروریستی آمریکای جنایتکار و رژیم کودک کش صهیونیستی به دبستان شجره طیبه میناب دیدار و از صبر و استقامت آنان تجلیل کرد.

در این دیدارها، رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور با گرامیداشت یاد و نام شهدا، خانواده‌های آنان را "برگزیدگان الهی" خواند و اظهار داشت خون شهدا، به‌ویژه کودکان مظلوم، موتور حرکت ملت ایران در مسیر مقابله با نظام سلطه است. وی صبر و بردباری خانواده‌های شهدا را قابل تقدیر دانست و تأکید کرد خداوند به‌سبب همین استقامت، پاداش ویژه‌ای برای آنان مقرر کرده است.

 

دکتر محمدحسین زارع‌زاده با ابراز اندوه عمیق از حادثه تلخ میناب، این اقدام تروریستی را جنایتی ضدانسانی و رنج‌آور توصیف کرد و گفت هیچ توجیهی نمی‌تواند کشتار کودکان بی‌گناه را قابل پذیرش جلوه دهد.

 

او تأکید کرد: حمله به دانش‌آموزانی که در کلاس درس و در امن‌ترین فضای کودکی خود حضور داشتند، نشانه سقوط اخلاقی عاملان چنین جنایاتی است و وجدان‌های بیدار جهان باید در برابر هرگونه خشونت علیه کودکان ایستادگی کنند.

 

دکتر زارع زاده افزود: یاد معصومان کوچکی که در این حادثه به شهادت رسیدند، سرمایه‌ای معنوی و چراغی فروزان برای مسیر حقیقت و انسانیت باقی خواهد ماند.

 

در ادامه موسی رنجبری؛ رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی هرمزگان نیز با اشاره به مقام والای مادران شهدا، دعا و حمایت آنان را پشتوانه ادامه مسیر مقاومت دانست و تأکید کرد آینده روشن وعده‌شده، با صبر و پایداری همین خانواده‌ها رقم خواهد خورد.

 

در این دیدارها از خانواده‌های شهیده رها زارعی، شهید مهدی دلاوری، شهیده آتنا چملی نژاد، شهید حیدر صالحی و شهید سهیل چملی‌پور با هدایایی همچون تربت مقدس کربلا، تسبیح و سنگی منسوب به ضریح امام حسین(ع) تجلیل شد. این برنامه با قرائت فاتحه و دعا برای علو درجات شهدا و سلامتی بازماندگان پایان یافت.

  • گروه خبری : اخبار بسیج جامعه پزشکی
  • کد خبر : 28378
نوید ایزدی
مولف

نوید ایزدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1405/01/26 17:38