• 1405/05/07 - 21:11
  • - تعداد بازدید: 21
  • - تعداد بازدیدکننده: 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
همزمان با اوج‌گیری خدمت‌رسانی به زائران حسینی؛

مسئول بازرسی بسیج جامعه پزشکی کشور از موکب شهید عراقی‌زاده بازدید کرد

مسئول بازرسی سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور ظهر امروز با حضور در محل استقرار درمانگاه موکب درمانی شهید عراقی‌زاده در کربلای معلی، از این مرکز بازدید و روند ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زائران اربعین حسینی را مورد ارزیابی قرار داد.

در راستای نظارت بر کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی ارائه‌شده به زائران اباعبدالله الحسین (ع) در ایام پیاده‌روی اربعین، ظهر امروز، روح‌الله مظفری مسئول بازرسی سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور، با حضور محمدجواد حقانی فرد، مسئول قرارگاه مرکزی موکب شهید عراقی زاده هرمزگان از درمانگاه این موکب در کربلای معلی بازدید کرد.

 

در جریان این بازدید، مسئول بازرسی سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور ضمن گفتگو با کادر درمان، پزشکان و خادمان سلامت حاضر در موکب، از نزدیک در جریان چگونگی پذیرش بیمار، تأمین اقلام دارویی، امکانات اورژانسی و نحوه ارائه خدمات تخصصی و عمومی به زائران قرار گرفت و از تلاش‌های شبانه‌روزی کادر درمانی این موکب قدردانی کرد.

 

روح‌الله مظفری در حاشیه این بازدید با اشاره به رسالت بسیج جامعه پزشکی در ایام اربعین اظهار داشت: خدمت به زائران حسینی توفیقی بزرگ و ارزشمند است. ارزیابی‌های میدانی نشان می‌دهد که کادر درمانی با تمام توان و با تکیه بر روحیه جهادی در حال خدمت‌رسانی هستند تا زائران دغدغه‌ای در حوزه سلامت و درمان نداشته باشند.

 

او با تأکید بر استمرار بازدیدهای نظارتی و حمایتی از سایر مراکز درمانی مستقر در عراق افزود: برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته و در روزهای آتی، روند بازدید از سایر موکب‌های درمانی که از سراسر کشور در کربلا و مسیرهای پیاده‌روی مستقر شده‌اند، جهت بررسی نیازمندی‌ها، تقویت خدمات‌رسانی و خداقوت به کادر درمان ادامه خواهد داشت.

 

درمانگاه موکب درمانی شهید عراقی‌زاده استان هرمزگان به عنوان یکی از مراکز فعال در حوزه سلامت، در تعامل با درمانگاه مدافع حرم که برای نخستین سال در کربلای معلی (محدوده پل فاطمه الزهرا (س)، خیابان حی رمضان، مدرسه حمائم‌السلام) افتتاح شده است، و سایر درمانگاه های این موکب به ارائه خدمات تخصصی، عمومی و رفاهی به زائران می‌پردازد.

  • گروه خبری : اخبار بسیج جامعه پزشکی
  • کد خبر : 30297
نوید ایزدی
مولف

نوید ایزدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1405/05/07 21:11