• 1401/10/10 - 13:53
  • - تعداد بازدید: 630
  • - تعداد بازدیدکننده: 599
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اجرای کمپین واکسیناسیون فلج اطفال و سرخک جهت اتباع خارجی از دهم لغایت بیست و یکم دیماه

مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بندرلنگه از اجرای کمپین واکسیناسیون فلج اطفال، سرخک و بیماریابی سل اتباع خارجی از دهم لغایت بیست و یکم دیماه خبر داد.

دکتر مرتضی سالمی گفت: این کمپین در دو مرحله انجام می شود که مرحله اول از ۱۰ لغایت ۲۱ دیماه سال جاری و مرحله دوم از بهمن ماه سالجاری لغایت اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ اجرا می گردد.

 

دکتر سالمی افزود: این خدمات که شامل واکسن خوراکی فلج اطفال در کودکان زیر ۱۵ سال، تزریق واکسن سرخک و سرخجه در کودکان ۹ ماه تا۱۵ سال و غربالگری بیماری سل در افراد بالای ۱۲ سال در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت،پایگاه سلامت و خانه های بهداشت سراسر شهرستان انجام خواهد شد.

 

مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بندرلنگه ادامه داد: تمامی اتباع خارجی و مهاجرین توسط بهورزان و مراقبین سلامت شهرستان شناسایی شده اند و واکسیناسیون این افراد به جهت ایمن نمودن جامعه حائز اهمیت می باشد.

 

دبیر شورای سلامت شهرستان گفت: این کمپین بصورت اطلاع رسانی و آموزش حضوری درب منازل و تلفنی به خانوارهای اتباع خارجی جهت مراجعه به نزدیکترین پایگاه سلامت یا خانه بهداشت جهت دریافت واکسن و بیماریابی انجام خواهد شد و در صورت نیاز واکسیناسیون توسط تیم های بهداشتی درب منزل انجام خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 612
کلمات کلیدی
فرحناز غلامی
مولف

فرحناز غلامی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1401/10/10 13:53