• 1402/03/13 - 12:15
  • - تعداد بازدید: 258
  • - تعداد بازدیدکننده: 242
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

انجام سه هزار و 44 بازدید از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی طی 2 ماه در کیش

سه هزار و 44 بازدید از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، حاصل زحمات دو ماهه اول سالجاری کارشناسان بهداشت محیط کیش در راستای نظارت بر رعایت بهداشت و سلامت کیشوندان و گردشگران است.

دکتر رضانیا رئیس مرکز بهداشت کیش  گفت:  تمامی متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی، خوراکی و بهداشتی به صورت مستمر زیر ذره  بین بازرسین بهداشت محیط بوده  و بر اساس قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی پیگیری و با متخلفین بهداشتی برخورد خواهد شد.

دکتررضانیا  هدف از این نظارت ها را حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و پیشگیری از بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا عنوان کرد همچنین نظارت بر مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و نمونه برداری از مواد غذایی حساس ، نظارت بر اماکن عمومی و جمع آوری مواد غذایی ، آشامیدنی تاریخ مصرف گذشته و غیرمجاز را از اقدامات روتین این مرکز برشمرد.

وی در ادامه گفت :در راستای نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی واحد بهداشت محیط کیش از تاریخ اول فروردین  لغایت 31 اردیبهشت 1402 با حضور 8 نفر از کارشناسان و بازرسین بهداشت محیط اقدام به بازدید از3 هزار و 44 اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی  نمودند . در این بازدیدها 435 کیلو گرم مواد غذایی ، بهداشتی و خوراکی تاریخ گذشته کشف و معدوم شد.

دکتر رضانیا گفت: در فروردین و اردیبهشت سال جاری، 7 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی به دادگاه معرفی و از این میان یک مورد متخلف پلمب گردید.

وی 44 مورد نمونه برداری از مواد غذایی ،18 مورد نمونه برداری میکروبی و شیمیایی از آب آشامیدنی،4 مورد بازدید از مدارس و مهدهای کودک،5 مورد بررسی آلودگی ناشی از فاضلاب، 12 مورد نمونه برداری از نان،59 مورد صدور صلاحیت بهداشتی،680 مورد اندازه گیری کلر از آب آشامیدنی، 34 مورد اخظار بهداشتی و 3هزار و 6 مورد سنجش مواد غذایی با تجهیزات پرتابل از مهمترین اقدامات انجام شده در زمینه بهداشت محیط در کیش است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در دو ماهه اول سالجاری به 64شکایت بهداشتی توسط کارشناسان بهداشت محیط کیش رسیدگی  شده است شهروندان عزیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی می توانند مورد تخلف را از طریق سامانه رسیدگی به شکایات مردمی و با شمارههای 190 و 44423311گزارش دهند.

دکتر رضانیا به کلیه متصدیان عرضه کننده مواد غذایی توصیه نمود ضمن رعایت کلیه شرایط بهداشتی نهایت دقت در  فروش و عرضه  مواد غذایی سالم و با مشخصات کامل بهداشتی و همینطور تاریخ تولید و انقضاء موادغذایی را داشته باشند تا سلامتی همشهریان و شهروندان عزیز به خطر نیفتد.

وی  در پایان ابراز امیدواری کرد با تلاش همکارانم در واحد بهداشت محیط و سایر واحدهای بهداشتی و همکاری های خوب کیشوندان و مسافرین گرامی، با رعایت  موازین و مقررات بهداشتی زندگی سرشار از سلامتی، تندرستی و نشاط را به شهروندان عزیز هدیه دهیم.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 3084
فرحناز غلامی
مولف

فرحناز غلامی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1402/03/13 12:15