• 1402/01/28 - 07:24
  • - تعداد بازدید: 423
  • - تعداد بازدیدکننده: 400
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از نحوه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در شهرستان رودان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان در بازدیدی سرزده و با هدف نظارت بر نحوه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی زیارت سید سلطان محمد (ع) و بیمارستان امام علی (ع) شهرستان رودان بازدید کرد

 
در این بازدید دکتر غلامعلی جاودان رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به همراه سالاری فرماندار رودان ، دکتر زارعی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ، دکتر صادقی رییس دفتر ریاست دانشگاه ، دکتر علیمراد مدیر شبکه بهداشت و درمان رودان ، دکتر خواجه رییس بیمارستان و جاودان معاون بهداشتی شبکه از بخش های مختلف بیمارستان بازدید و ضمن گفتگو با کارکنان و کادر درمان از مسایل و نیازهای این مرکز درمانی آگاهی یافت.
 
دکتر جاودان در حاشیه این بازدید با تاکید بر تلاش و برنامه ریزی برای بهره وری مناسب از امکانات و تجهیزات موجود، اتخاذ رویکردی مناسب برای ارتقای کمی و کیفی خدمات را ضروری خواند.
 
پس از اتمام بازدید، جلسه ای در دفتر رییس بیمارستان با حضور کلیه بازدید کنندگان و به ریاست دکتر جاودان  تشکیل و پس از بررسی نتایج بازدید، دستورات لازم در خصوص رفع موانع و تسهیل راه اندازی ام آی آر ، افزایش تخت های بیمارستانی و ارتقاء خدمات داده شد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 2108
کلمات کلیدی
فرحناز غلامی
مولف

فرحناز غلامی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1402/01/28 07:24