• 1402/04/29 - 09:23
  • - تعداد بازدید: 525
  • - تعداد بازدیدکننده: 501
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری اجلاس مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های هرمزگان به ریاست دکتر غلامعلی جاودان در بندرعباس

اجلاس هم اندیشی مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ، اعضای هیئت رئیسه و مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان با هدف بررسی مسائل و مشکلات بهداشتی و درمانی استان بعدازظهر چهارشنبه ۲۸ تیرماه در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی استان برگزار شد.

اجلاس هم اندیشی مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ، اعضای هیئت رئیسه  و مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان با هدف بررسی مسائل و مشکلات بهداشتی و درمانی استان بعدازظهر چهارشنبه ۲۸ تیرماه در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی استان برگزار شد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در جمع مدیران شبکه های بهداشت و درمان استان اظهار داشت: با برنامه ریزی، مدیریت منابع مالی و انسانی و ساماندهی و البته با پشتیبانی های  دانشگاه تلاش شود تا موانع و مشکلات موجود مرتفع گردد.
 
دکتر غلامعلی جاودان با اشاره به اینکه تامین آمبولانس‌های مورد نیاز درحال پیگیری و انجام است و سهمیه ای از وزارت‌ بهداشت به هرمزگان اختصاص خواهد یافت افزود: تعمیر و راه اندازی بعضی از آمبولانس‌ها در دستور کار قرار دارد.
 
وی در خصوص رفع کمبودهای بعضی از اقلام دارویی تصریح کرد: با رایزنی از ظرفیت های استان‌های هم جوار در زمینه رفع بعضی کمبودهای دارویی استفاده شود و مکاتبات لازم با بیمه سلامت و سازمان های بالادستی هم صورت گیرد.
 
رئیس دانشگاه خاطر نشان کرد: واگذاری مراکز در شیفت های عصر و شب به بخش خصوصی از مواردی است که موجب افزایش رضایتمندی  گیرندگان خدمت و ماندگاری پزشکان در مناطق کم برخوردار و دور دست را فراهم می کند.
 
بالاترین مقام بهداشت و درمان هرمزگان افزود: جلب مشارکت خیرین، شوراها، دهیاران و سایر اشخاص تاثیرگذار می‌تواند در ارتقا و رفع مشکلات بهداشت و درمان در سطح شهرستان ها تاثیرگذار و کمک کننده باشد.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 4038
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
مولف

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1402/04/29 09:23