• 1405/06/04 - 13:20
  • - تعداد بازدید: 182
  • - تعداد بازدیدکننده: 146
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
معاون درمان وزیر بهداشت:

روند زایمان طبیعی در بیمارستان دکتر شریعتی مطلوب است

دکتر سیدسجاد رضوی، معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در بازدید از مرکز آموزشی درمانی زنان و زایمان دکتر شریعتی، روند ارائه خدمات درمانی و آمار زایمان طبیعی این مرکز را ارزیابی کرد و وضعیت زایمان طبیعی در سال ۱۴۰۵ را نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۴ مطلوب دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر سیدسجاد رضوی، معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با حضور در مرکز آموزشی درمانی زنان و زایمان دکتر شریعتی، از بخش‌های مختلف این مرکز بازدید کرد.

 

وی در جریان این بازدید، ضمن بررسی روند خدمات‌رسانی به مادران و نوزادان، آمار موالید و زایمان طبیعی در سال ۱۴۰۵ را با سال ۱۴۰۴ مقایسه کرد و روند زایمان طبیعی در این مرکز را مطلوب ارزیابی نمود.

 

معاون درمان وزیر بهداشت همچنین از بخش‌های سونوگرافی و ماموگرافی بازدید کرد و از نزدیک در جریان ظرفیت‌ها، تجهیزات و روند ارائه خدمات تشخیصی به مراجعان قرار گرفت.

 

دکتر رضوی در ادامه با حضور در بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان (NICU)، با پزشکان و پرستاران این بخش گفت‌وگو کرد و ضمن قدردانی از تلاش‌های کادر درمان، از روند خدمت‌رسانی به نوزادان و خانواده‌های آنان جویا شد.

 

این بازدید با هدف بررسی میدانی کیفیت خدمات، شناسایی ظرفیت‌ها و پیگیری مسائل حوزه درمان در مرکز آموزشی درمانی زنان و زایمان دکتر شریعتی انجام شد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 30721
معصومه نعمتی
مولف

معصومه نعمتی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1405/06/04 13:20