• 1404/01/24 - 07:23
  • - تعداد بازدید: 2071
  • - تعداد بازدیدکننده: 1838
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

صدور احکام و قراردادهای سال ۱۴۰۴ برای بیش از ۱۰ هزار نفر از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از صدور احکام و قراردادهای جدید برای ۱۰هزار و ۶۰۰ نفر از کارکنان هیأت علمی و غیرهیأت علمی دانشگاه در پی ابلاغ افزایش ضریب ریالی سال ۱۴۰۴ خبر داد.

دکتر علی موصلی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اعلام کرد: در راستای اجرای مصوبه هیأت وزیران در خصوص افزایش ضریب ریالی سال ۱۴۰۴ و به دنبال ابلاغ آن از سوی مقام عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، احکام و قراردادهای تعداد ۱۰۶۰۰ نفر از کارکنان دانشگاه شامل اعضای هیأت علمی و کارکنان غیرهیأت علمی صادر شد.
 
وی افزود: با تلاش شبانه‌روزی همکاران حوزه منابع انسانی و مالی، این اقدام در کمترین زمان ممکن انجام شد تا همکاران دانشگاه بتوانند از مزایای حقوقی و مزدی سال جدید بهره‌مند شوند.
 
دکتر موصلی تأکید کرد: این اقدام نشان‌دهنده تعهد دانشگاه به حفظ حقوق و ارتقای انگیزه‌های کارکنان در راستای ارائه خدمات باکیفیت‌تر به مردم استان هرمزگان است.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 19740
معصومه نعمتی
مولف

معصومه نعمتی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/01/24 07:23