لیست اخبار صفحه :276
هفته سلامت  فرصتی مغتنم جهت اصلاح روشهای زندگی برای تامین سلامت مردم است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان؛

هفته سلامت  فرصتی مغتنم جهت اصلاح روشهای زندگی برای تامین سلامت مردم است

در آستانه فرا رسیدن هفته سلامت رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار داشت: هفته سلامت  فرصتی مغتنم در راستای ارتقای سلامت و تاکید بر اصلاح روشهای زندگی برای تامین سلامت مردم است.

پوشش همگانی سلامت با مشارکت مردمی محقق می شود
معاون بهداشت وزارت بهداشت:

پوشش همگانی سلامت با مشارکت مردمی محقق می شود

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به مشارکت گسترده مردمی و سایر دستگاه ها و ظرفیت های ذینفع در حوزه بهداشت در طول دهه های گذشته، گفت: با مردمی سازی سلامت به سمت پوشش همگانی سلامت حرکت می کنیم.

سلامتی یک حق و مسئولیت همگانی است/ «سلامت خانواده با مردمی سازی»؛ شعار هفته سلامت امسال
در پیام وزیر بهداشت به مناسبت روز جهانی بهداشت عنوان شد

سلامتی یک حق و مسئولیت همگانی است/ «سلامت خانواده با مردمی سازی»؛ شعار هفته سلامت امسال

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیام خود به مناسبت روز جهانی بهداشت، سلامتی را یک حق و مسئولیت همگانی برشمرد و اعلام کرد: در جهان ۱۴۰ کشور سلامتی را به عنوان حق در قانون اساسی و قوانین بالادستی خود مورد اشاره قرار داده اند.

بازدید  از گروه جهادی رهروان مهدوی در رودان

بازدید از گروه جهادی رهروان مهدوی در رودان

در دومین روز حضور پزشکان جهادی رهروان مهدوی در رودان، دکتر مهری نماینده استانداری هرمزگان ، دکتر فلاح معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و دکتر علیمراد مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودان از روند خدمت رسانی این گروه بازدید نمودند.

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1405/03/25 04:56