• 1403/07/10 - 12:19
  • - تعداد بازدید: 66
  • - تعداد بازدیدکننده: 66
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

طرح مکمل یاری ویژه دانش آموزان دوره متوسطه در بندرلنگه آغاز شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی غرب هرمزگان از اجرای برنامه مکمل یاری با آهن و ویتامین D در تمامی مدارس دخترانه و پسرانه متوسطه اول و دوم، در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ خبر داد. 

دکتر سالمی گفت : میزان کافی ویتامین D در گردش خون برای حفظ سلامت استخوان ها و بهبود عملکرد سیستم ایمنی، عضلات و دیگر موارد مربوط به سلامت بدن در تمام سنین  ضروری است و کمبود آن می‌تواند منجر به برخی بیماریها گردد.

وی اظهار کرد شیوع  کم خونی فقر آهن در دختران، بالاترین میزان شیوع کمبود آهن در بین گروه های سنی مختلف را شامل می شود و کمبود آهن در این دوران، کاهش توان ذهنی و قدرت یادگیری، افت تحصیلی و خستگی زودرس، ضعف و بی حالی و ...را به همراه دارد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی غرب هرمزگان در ادامه گفت در راستای ارتقای سطح سلامت نوجوانان و نقش مکمل یاری با آهن و ویتامین D در دستیابی به این مهم، برنامه مکمل یاری با آهن و یتامین D در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳  به همت واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان بندرلنگه و اداره آموزش و پرورش این شهرستان همزمان با شروع سال تحصیلی آغاز گردیده و در تمامی مدارس متوسطه اول و دوم دخترانه و پسرانه اجرا خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 15308
کلمات کلیدی
فرحناز غلامی
مولف

فرحناز غلامی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1403/07/10 12:19