موفقیت دانشجوی رشته فوریت های پزشکی دانشگاه در اولین جشنواره ملی سلامت دانشجویان کشور
محمدحسین عابدینی، دانشجوی رشته فوریت های پزشکی دانشکده پرستاری و مامایی، با طراحی اپلیکیشن کاربردی تحت عنوان *اورژانسینو*در اولین جشنواره ملی سلامت دانشجویان موفق به کسب رتبه نخست در حیطه نرم افزار و رتبه دوم در حیطه فضای مجازی گردید و توسط وزیر علوم و تحقیقات، با اهداء تندیس و دیپلم افتخار مورد تقدیر قرار گرفت.
شایان ذکر است، طراحی این نرم افزار کاربردی جهت استفاده در اورژانس پیش بیمارستانی و بمنظور تسهیل در دستیابی تکنیسین های فوریتهای پزشکی به دستورالعمل های پزشکی آفلاین در رابطه با حوادث و بیماری های اورژانسی بوده و برای اولین بار بصورت بومی طراحی و تولید شده است.
دکتر حسنی آزاد معاون آموزشی دانشگاه، ضمن تبریک این موفقیت و افتخار ویژه به این دانشجوی تلاشگر و فعال برای وی آرزوی سربلندی و کسب موفقیت های بیشتر در سایر رویدادها و جشنواره های علمی-پژوهشی نمود.
نظر دهید