• 1403/04/09 - 13:31
  • - تعداد بازدید: 140
  • - تعداد بازدیدکننده: 136
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نشست آموزشی با موضوع بیماری های تب دنگی از طریق گزش پشه آئدس در بیمارستان رستمانی پارسیان

نشست آموزشی با موضوع بیماری «تب دنگی از طریق گزش پشه آئدس» برای پزشکان و کادر درمان بیمارستان رستمانی پارسیان توسط باقری کارشناس مبارزه با بیماری های شبکه بهداشت شهرستان پارسیان برگزار شد.

باقری گفت: از جمله علائم تب دنگی را سردردهای مکرر و شدید، تب ناگهانی شدید، درد در پشت چشم‌ها، درد شدید در مفاصل و ماهیچه‌ها، خارش پوست، خون‌ریزی بینی یا لثه و کبود شدن بدن به شمار می رود.

وی عنوان کرد: در صورت آلوده شدن به ویروس پشه آئدس هیچ درمان خاصی وجود ندارد، اما برای کنترل علائم دردهای ماهیچه‌ای و تب می‌توان از کاهش‌دهنده‌های تب و مسکن استفاده کرد.

باقری اضافه کرد: پشه آئدس که بسیار خطرناک است در بشقاب‌های زیر گلدان و گیاه بامبو و نقاطی که آب کولر جمع می‌شود، زندگی می‌کند و در صورت مشاهده این پشه خطرناک نیاز است تا فاصله یک کیلومتری از مکان رؤیت آن ضدعفونی شود.

کارشناس مبارزه با بیماری های شبکه بهداشت شهرستان پارسیان گفت: در حال حاضر آگاهی رسانی در خصوص پیشگیری از این بیماری و نیز تشخیص آن برای ما بسیار حائز اهمیت بوده و در تلاشیم با آموزش های لازم ابتلا به بیماری تب دنگی را به حداقل برسانیم.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 13242
کلمات کلیدی
مسعود پیری زاده
مولف

مسعود پیری زاده

تصاویر

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1403/04/09 13:31