• 1403/04/04 - 14:13
  • - تعداد بازدید: 204
  • - تعداد بازدیدکننده: 183
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

هفت دستگاه آمبولانس اورژانس هرمزگان به چرخه خدمت‌رسانی بازگشت

هفت دستگاه آمبولانس پس از انجام تعمیرات، صبح امروز دوشنبه 4تیرماه به چرخه خدمت‌رسانی به بیماران در استان هرمزگان بازگشت.

دکتر غلامعلی جاودان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در مراسم افتتاحیه 678 پروژه بهداشتی و درمانی در سراسر کشور، تعمیر 7 دستگاه آمبولانس با اعتبار 13میلیارد تومان نیز از پروژه‌های استان هرمزگان بود و در حال حاضر این آمبولانس‌ها به چرخه خدمت بازگشته‌اند.
 
وی افزود: این آمبولانس‌ها ظرف دو سه روز آینده باتوجه به شرایط و ضرورت‌های نیاز در پایگاه‌های اورژانس مستقر می‌شوند.
 
دکتر جاودان اظهار کرد: با توجه به گستردگی استان، وضعیت آب و هوایی استان و افزایش هزینه نگهداشت و فرسودگی ناوگان آمبولانس امیدواریم مسئولان در جهت خدمت‌رسانی به مردم به ما کمک بیشتری کنند.
 
دکتر حسین قاسمی، رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و حوادث دانشگاه نیز گفت: در حال حاضر در استان 90 پایگاه اورژانس و 126 دستگاه آمبولانس داریم که تعدادی از این آمبولانس‌ها باتوجه به طول عمر و شرایط آب و هوایی استان در حال مستهلک شدن هستند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 13155
کلمات کلیدی
فرحناز غلامی
مولف

فرحناز غلامی

تصاویر

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1403/04/04 14:13