• 1401/08/30 - 09:35
  • - تعداد بازدید: 516
  • - تعداد بازدیدکننده: 487
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیام تبریک سرپرست دانشگاه به مناسبت هفته بسیج

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان در پیامی هفته بسیج را تبریک گفت.

متن پیام دکتر غلامعلی جاودان به شرح ذیل است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

بسیج معنای الگوی وحدت ملی و هفته بسیج، یادآور تشکیل مردمی ترین نهاد ارزشی از سوی معمار کبیر انقلاب(ره) و فرصت مناسبی است برای پاسداشت رشادت های بی بدیل حماسه سازانی که در سرنوشت ساز ترین صحنه های تاریخ انقلاب اسلامی، نقشی ویژه ایفا کردند.

 

بسیج حرکتی معنوی و برآمده از هویت و فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی است و نمونه عالی درک، هوشمندی و غیرت ملتی برای رسیدن به قله های رفیع استقلال و استکبار ستیزی است که برای دفاع از شرف و عزت این سرزمین، در تاریخ ماندگار شد.

 

بسیجیان امروز با اقتدا به ولی امر مسلمین حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای در عرصه‌های مختلف، علمی، اقتصاد مقاومتی، سازندگی، پزشکی و... اثرگذار هستند تا آرمان‌های انقلاب و نظام اسلامی را از گزند و آسیب بدخواهان در امان نگه‌دارند.

 

امید آنکه ما پیروان آن امام بزرگوار و پاک سرشت بتوانیم این صفت زیبا را که در تار و پود نام مقدس بسیج و بسیجی عجین شده، تحقق بخشیم.

 

اینجانب هفته بسیج و سالروز تشکیل سازمانی مردمی و پر افتخار وحماسه ساز در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را بر همه بسیجیان به خصوص همکاران دانشگاهی تبریک عرض می نمایم.

 

دکتر غلامعلی جاودان

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 169
کلمات کلیدی
مسعود پیری زاده
مولف

مسعود پیری زاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1401/08/30 09:35