• 1402/11/20 - 12:49
  • - تعداد بازدید: 258
  • - تعداد بازدیدکننده: 247
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیام رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان هرمزگان به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان هرمزگان طی پیامی از آحاد مردم جهت حضور در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن دعوت نمود.

بسم الله الرحمن الرحیم

جاء الحق و زهق الباطل ان الباطل کان زهوقا

دهه‌ فجر مقطع رهایی ملت ایران و شکستن حصر وابستگی کشور به بیگانگان و نوید بخش صبح امید برای مظلومان و طلوع خورشید استقلال و آزادی در این سرزمین است. ۲۲ بهمن سالروز آغاز حرکت جهانی برای تحقق حکومتی دینی و نویدی بر نابودی حکومتهای غیر الهی است. یوم الله ۲۲ بهمن همان روزی است که وعده خداوند سبحان مبنی بر نصرت و یاری مؤمنان در مصاف با مستکبران به عیان دیده شد و معادلات و محاسبات منطقه‌ای و جهانی را فراتر از دو قطبی‌های استعماری تمدن غرب، یعنی ابرقدرت‌های شرق و غرب بر هم زد.

بعد از چهل و پنج سال استقرار نظام مقدس اسلامی که با الطاف خداوند متعال، رهبری بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی «قدس سره» و فداکاری ملت شریف ایران انجام پذیرفت، امروز با استقامت، پایداری و هدایتهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای «مدظله العالی» به شجره‌ای طیبه و پرثمر تبدیل گردیده است.

اگر چه امروز دستگاه عریض و طویل تبلیغات دشمنان، همسو و همگام سعی در نا امید کردن مردم و ایجاد جو بی‌اعتمادی و سوء ظن مردم به نظام را دارند و در یک جنگ ترکیبی سیاسی، اقتصادی و رسانه‌ای، تطهیر نظام شاهنشاهی را دنبال می‌کنند، لیکن بحمدلله مردم ما همواره و در صحنه‌های مختلف نشان داده‌اند که بیدارند.

سازمان بسیج جامعه پزشکی استان هرمزگان نیز بر حفظ و حراست از مبانی، آرمان‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی تأکید ورزیده و ضمن تجدید میثاق با امام خمینی (ره) و خلف صالحش حضرت آیت الله خامنه ای «مدظله العالی » از تمامی اقشار و آحاد مختلف مردم مؤمن و بصیر به خصوص اعضای پرتلاش جامعه پزشکی استان، برای حضور پرشور و گسترده در راهپیمایی سراسری یوم الله ۲۲ بهمن دعوت به عمل می آورد.

موسی رنجبری
بسیج جامعه پزشکی استان هرمزگان

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 10468
کلمات کلیدی
فرحناز غلامی
مولف

فرحناز غلامی

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1402/11/20 12:49