• 1405/04/07 - 12:08
  • - تعداد بازدید: 8
  • - تعداد بازدیدکننده: 8
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با هدف ارتقای آمادگی و ایمنی عزاداران حسینی در قشم

برگزاری کلاس آموزش کمک‌های اولیه و خودامدادی در مراسم شام غریبان امامزاده سید مظفر(ع)

کلاس آموزشی کمک‌های اولیه با محوریت «خودامدادی و دگرامدادی» ویژه عزاداران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در مراسم شام غریبان، توسط بسیج جامعه پزشکی شهرستان قشم و با حضور مربیان جمعیت هلال احمر در امامزاده سید مظفر(ع) برگزار شد.

همزمان با برگزاری مراسم شام غریبان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در جزیره قشم، کلاس آموزشی کمک‌های اولیه با موضوع «خودامدادی و دگرامدادی» به همت بسیج جامعه پزشکی شهرستان قشم و با همکاری جمعیت هلال احمر این شهرستان در محل امامزاده سید مظفر(ع) برگزار شد.

مسئول بسیج جامعه پزشکی شهرستان قشم گفت: در این برنامه آموزشی که با حضور جمعی از عزاداران حسینی برگزار شد، مربیان مجرب جمعیت هلال احمر شهرستان قشم به ارائه آموزش‌های کاربردی در زمینه اصول اولیه امدادرسانی، نحوه برخورد با حوادث احتمالی در تجمعات، روش‌های صحیح کمک به مصدومان و همچنین مهارت‌های اولیه خودامدادی و دگرامدادی پرداختند.

سعید حاجبی افزود: در جریان این کلاس، شرکت‌کنندگان با شیوه‌های اولیه کنترل شرایط اضطراری، اقدامات اولیه تا زمان رسیدن نیروهای امدادی و نحوه کمک‌رسانی صحیح به افراد آسیب‌دیده در مراسم‌های پرجمعیت آشنا شدند.

او تصریح کرد: برگزاری این دوره آموزشی با هدف ارتقای سطح آگاهی عمومی، افزایش آمادگی عزاداران در مواجهه با شرایط اضطراری و ترویج فرهنگ امدادرسانی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی در میان مردم انجام شد.

این برنامه با حضور مربیان جمعیت هلال احمر و با همکاری بسیج جامعه پزشکی شهرستان قشم در حاشیه مراسم شام غریبان حضرت سیدالشهدا(ع) در امامزاده سید مظفر(ع) برگزار شد.

  • گروه خبری : اخبار بسیج جامعه پزشکی
  • کد خبر : 29840
نوید ایزدی
مولف

نوید ایزدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1405/04/07 12:08