• 1404/07/03 - 09:28
  • - تعداد بازدید: 239
  • - تعداد بازدیدکننده: 217
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بازدید میدانی دانشکده علوم پزشکی گراش از پردیس بین‌الملل هرمزگان در جهت ایجاد دانشکده بین‌الملل در گراش

با حضور معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و هیئتی از مسئولان و کارشناسان دانشکده علوم پزشکی گراش، بازدیدی میدانی از پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان انجام شد. در این بازدید، راهکارهای ایجاد پردیس بین‌الملل در گراش و روش‌های جذب دانشجویان خارجی با الگوبرداری از تجربیات موفق هرمزگان مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر احسان رمضانیان‌نیک، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، با استقبال از هیئت اعزامی از دانشکده علوم پزشکی گراش، بر اهمیت همکاری‌های بین‌استانی در راستای توسعه آموزش علوم پزشکی و بین‌المللی‌سازی دانشگاه‌ها تأکید کرد.

 

وی اظهار داشت: «تجربیات موفق استان هرمزگان در زمینه جذب دانشجویان بین‌الملل می‌تواند نقشه راه مناسبی برای دیگر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور باشد.»

در این بازدید که با حضور دکتر مهدی محسن‌زاده، رئیس دانشکده علوم پزشکی گراش و جمعی از معاونین و کارشناسان این دانشکده انجام شد، جنبه‌های مختلف فعالیت‌های بین‌الملل، از جمله نحوه برگزاری دوره‌های آموزشی به زبان انگلیسی، خدمات پشتیبانی از دانشجویان خارجی و استانداردهای آموزشی مورد نیاز، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دکتر رمضانیان‌نیک به تشریح اقدامات انجام‌شده در پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان پرداخت و گفت: «ایجاد ساختارهای اداری منسجم، تدوین برنامه‌های درسی بین‌المللی و تأمین امکانات رفاهی و آموزشی مناسب از جمله عوامل کلیدی در موفقیت این پردیس بوده است.»

در ادامه، دکتر گوکلانی، مدیر امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و دکتر رضا افضلی‌پور، مدیر آموزش این دانشگاه، به ارائه توضیحات کامل در مورد فرآیند جذب، ثبت‌نام و پشتیبانی علمی از دانشجویان غیرایرانی پرداختند.

همچنین دکتر اقدس دهقانی، رئیس دانشکده پردیس بین‌الملل، تجربیات عملی در زمینه مدیریت کلاس‌های چندفرهنگی و برگزاری دوره‌های تخصصی را به اشتراک گذاشت.

هیئت بازدیدکننده از کلاس‌های درس، خوابگاه‌های دانشجویی و امکانات آموزشی و پژوهشی پردیس بین‌الملل هرمزگان بازدید کردند.

 

دکتر محسن‌زاده، رئیس دانشکده علوم پزشکی گراش، این بازدید را فرصتی ارزشمند برای کسب تجربه در راه اندازی دانشکده علوم پزشکی دانست و بر عزم جدی دانشکده گراش برای راه‌اندازی پردیس بین‌الملل تأکید کرد.

در پایان این نشست، دکتر رمضانیان‌نیک ابراز امیدواری کرد که با انتقال تجربیات و پشتیبانی علمی و اجرایی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دانشکده علوم پزشکی گراش نیز در آینده‌ای نزدیک شاهد حضور دانشجویان بین‌المللی در رشته‌های مختلف علوم پزشکی باشد.

وی خاطرنشان کرد: «تقویت همکاری‌های منطقه‌ای گام مهمی در ارتقای جایگاه بین‌المللی آموزش علوم پزشکی ایران است.»

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 24145
معصومه نعمتی
مولف

معصومه نعمتی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/07/03 09:28