• 1402/03/24 - 15:34
  • - تعداد بازدید: 882
  • - تعداد بازدیدکننده: 803
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تحلیف 40 دانشجوی داروسازی هرمزگان

گروهی از دانشجویان داروسازی هرمزگان با کسب رتبه دوم کشوری فارغ التحصیل شدند

مراسم جشن تحلیف 40 دانشجوی عمومی دانشکده داروسازی و علوم دارویی بندرعباس برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با تبریک به دانشجویان و خانواده آنان گفت: امروز پس از 6 سال تحصیل وارد فضای جدیدی شدید که میتوانید با ارائه خدمات به مردم، نیاز درمانی  و دارویی آنها را تامین و به آن پاسخ مثبت دهید.
 
دکتر غلامعلی جاودان افزود: بدون شک خدمات علمی شما در داروسازی می تواند گامی مهم و تاثیر گذار در کشور باشد و مطمئن هستم که این علم را همواره ادامه و گسترش خواهید داد.
 
دکتر محمد فتحعلی پور رئیس دانشکده داروسازی و علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هم دراین مراسم ضمن تبریک به دانشجویان و تقدیر از زحمات دکتر امید صفا رئیس سابق دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان که در راه اندازی و ارتقاء رتبه این دانشکده تلاش فراوان داشتند گفت:  دانش آموختگان این دوره، ورودی سال 96 بودند که یکی از موفقیت های این دوره کسب رتبه دوم کشوری در آزمون 180 واحدی داروسازی و همچنین کسب رتبه سوم اعتبار بخشی کشوری در بین دانشکده های بزرگ کشور به مدت 5 سال است که با مجوز دکتر بهرام عین الهی وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی اعطاء شد.
 
در این دوره، ۴۰ پزشک داروساز عمومی فارغ التحصیل شدند که 40 درصد از این دانش آموختگان بومی استان هرمزگان  هستند و می توانند نیاز استان را بهبود بخشند.

مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی ۹۶ دانشکده داروسازی در سالن فارابی مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی پیامبر اعظم (ص) بندرعباس با حضور مسئولان،  اساتید، دانشجویان و خانواده های آنان برگزار شد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 3267
فرحناز غلامی
مولف

فرحناز غلامی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1402/03/24 15:34