• 1404/02/11 - 12:15
  • - تعداد بازدید: 474
  • - تعداد بازدیدکننده: 448
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

قدردانی از تیم‌های اعزامی اورژانس به حادثه اسکله شهید رجایی با حضور معاون دانشگاه

به‌منظور پاسداشت خدمات و تلاش‌های صورت‌گرفته توسط پرسنل زحمتکش اورژانس در حادثه تلخ انفجار در اسکله شهید رجایی، نشستی با حضور دکتر علی موصلی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، و دکتر قاسمی، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان؛ در این آیین که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برگزار شد، از تیم‌های اعزامی اورژانس کشور به‌ویژه گروه پروازی هواپیمای بال ثابت شرکت هواپیمایی اطلس خمین کیش که از شب حادثه از تهران در بندرعباس مستقر شدند، قدردانی به عمل آمد. این تیم در مجموع با انجام ۳ سورت پروازی، ۹ مصدوم را به مراکز درمانی انتقال داد.

 

همچنین تیم بالگرد اورژانس در قالب ۶ سورت پروازی، ۶ مصدوم دیگر را به‌موقع منتقل کرده و نقش مؤثری در تسریع روند امدادرسانی ایفا کرد.

 

در کنار این تلاش‌ها، ۷ دستگاه آمبولانس و ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس نیز از شهرستان‌های فسا، داراب، سیرجان، جیرفت و لارستان به صورت داوطلبانه و در ساعات اولیه پس از وقوع حادثه، خود را به محل رسانده و در امدادرسانی به حادثه‌دیدگان مشارکت داشتند.

 

دکتر موصلی در این نشست ضمن تسلیت به خانواده‌های داغدار و ابراز همدردی با مردم بندرعباس، بر اهمیت تقویت زیرساخت‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی و آمادگی برای مواجهه با بحران‌های مشابه تأکید کرد و تلاش‌های صورت‌گرفته را نمونه‌ای از ایثار، همدلی و اقدام سریع دانست.

 

این نشست، فرصتی برای تقدیر از زحمات نیروهای عملیاتی و پشتیبانی بود که با جان‌فشانی، در لحظات حساس، در کنار مردم بودند و جلوه‌ای از مدیریت کارآمد بحران را به نمایش گذاشتند.

عکس: ادریس فخاری 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 20519
محمدامین عالی پور احمدی
مولف

محمدامین عالی پور احمدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/02/11 12:15