• 1403/04/11 - 09:41
  • - تعداد بازدید: 145
  • - تعداد بازدیدکننده: 134
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس مرکز بهداشت کیش تاکید کرد:

لزوم آموزش و اطلاع‌رسانی درمورد پشه آئدس در فرودگاه‌ها و بنادر

رئیس مرکز بهداشت کیش در جمع پرسنل بندرگاه کیش به اهمیت بهسازی محیط و کنترل رشد و تکثیر پشه آئدس پرداخت و گفت: فرودگاه‌ها و بنادر به دلیل حجم بالای تردد مسافران و کالا، از جمله نقاطی هستند که در معرض خطر شیوع بیماری‌های منتقله توسط پشه آئدس قرار دارند. به همین دلیل، آموزش و اطلاع‌رسانی به مسافران و کارکنان این اماکن در مورد این بیماری‌ها و راه‌های پیشگیری از آنها، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

اسداله احمدی افزود: مسئولیت اجتماعی ما ایجاب می‌کند که برای جلوگیری از بیماری ها و اپیدمی ها اقدام کنیم. این امر به ویژه در مورد بیماری های مرتبط با پشه آئدس مانند تب دانگ که می تواند آسیب های جانی و مالی قابل توجهی به جوامع وارد کند، صدق می کند.

 

وی اظهار کرد: تب دانگ یک بیماری ویروسی است که توسط پشه آئدس منتقل می شود. این بیماری می تواند علائمی مانند تب، سردرد، درد عضلانی و درد مفصلی ایجاد کند. در موارد شدید، می تواند منجر به خونریزی داخلی و مرگ شود.

 

رئیس مرکز بهداشت کیش با بیان اینکه پشه آئدس در آب های راکد شیرین، مانند حوض ها، سطل ها و لاستیک های دور انداخته شده و .. رشد می کند، افزود: برای جلوگیری از رشد این پشه، مهم است که این ظروف را خالی کرده و از جمع شدن آب در آنها جلوگیری کنید. همچنین می توانید از حشره کش ها یا توری های پشه برای محافظت خود در برابر نیش پشه استفاده کنید.

 

احمدی گفت: با افزایش آگاهی خود و انجام اقدامات پیشگیرانه ساده، می‌توانیم به ایجاد جوامعی سالم تر و ایمن تر کمک کنیم.

 

وی تاکید کرد: در صورت مشاهده علائم بیماری، به پزشک مراجعه کنید. در ادامه حامد وطنخواه، مدیرعامل بندرگاه کیش، ضمن تقدیر از زحمات مدافعان سلامت، خصوصا در دوران مبارزه با کرونا و تلاش در راستای آموزش و اطلاع رسانی آئدس، از همکاران خود خواست تا با سرلوحه قرار دادن این آموزش ها، در پاکیزگی محیط بندرگاه کوشا باشند؛ زیرا این اقدام نقش مهمی در جلوگیری از رشد و تکثیر پشه آئدس و پیشگیری از اپیدمی خواهد داشت.

 

وی ضمن یادآوری آسیب‌های مختلف ایام کرونا تاکید کرد: همکاری و تعهد همه افراد در این امر ضروری است. با افزایش آگاهی و اقدامات پیشگیرانه ساده، می توانیم محیطی سالم تر و امن تر برای خود و نسل های آینده داشته باشیم .

 

در پایان سمیه زارع پور کارشناس آموزش مرکز بهداشت ضمن توزیع بروشورهای اطلاع رسانی در مورد تب دانگ، به ذکر نکاتی در مورد بهسازی محیط و روش های پیشگیری از تکثیر آئدس پرداخت.

 

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 13265
سمیه ضیاپور
مولف

سمیه ضیاپور

تصاویر

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1403/04/11 09:41