• 1403/02/18 - 13:29
  • - تعداد بازدید: 125
  • - تعداد بازدیدکننده: 118
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ملاقات مردمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در سه شنبه های مردمی

دکتر غلامعلی جاودان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، در راستای تکریم ارباب رجوع و پاسخگویی به مشکلات و دغدغه‌های مردم، در برنامه “سه شنبه‌های مردمی” با مراجعین دیدار و گفتگو کرد.

در این برنامه که در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد؛ مراجعین مشکلات و درخواست‌های خود را به صورت حضوری با رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در میان گذاشتند.

دکتر جاودان در این دیدارها با صبر و حوصله به مشکلات و درخواست‌های مردم گوش فرا داد و دستورات لازم را برای رفع آنها به مسئولین مربوطه صادر کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در حاشیه این برنامه گفت: هدف از برگزاری برنامه‌های سه شنبه‌های مردمی، ایجاد فرصتی برای ارتباط مستقیم با مردم و رسیدگی به مشکلات و دغدغه‌های آنها است.

وی افزود: در این برنامه‌ها، بدون واسطه با مردم دیدار می‌کنیم و مشکلات آنها را از نزدیک می‌شنویم و برای رفع آنها تلاش خواهیم کرد.

برگزاری برنامه‌های ملاقات مردمی از سوی مسئولین، فرصتی ارزشمند برای ارتباط مستقیم با مردم و رسیدگی به مشکلات آنها است. این برنامه‌ها به افزایش اعتماد مردم به نظام و مسئولین کمک می‌کند و زمینه را برای حل مشکلات و توسعه هرچه بیشتر کشور فراهم می‌نماید.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 12201
مدیر سیستم
مولف

مدیر سیستم

تصاویر

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1403/02/18 13:29