• 1403/09/08 - 13:32
  • - تعداد بازدید: 1145
  • - تعداد بازدیدکننده: 1050
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در آیین آغاز سیزدهمین دوره مناظرات دانشجویی:

مناظره بر پایه اخلاق و ادب زیبا و ارزشمند است

دکتر شاهرخی: هرآنچه که در گفتگو و مناظره بایدمورد توجه قرار بگیرد رعایت ادب و اخلاق است و مناظره و گفتگویی که بر پایه رعایت ادب و اخلاق باشد بسیار زیبا و ارزشمند است.

سیزدهمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی مرحله استانی از صبح امروز ۸ آذر۱۴۰۳ در دانشکده داروسازی بندرعباس آغاز شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در آیین آغاز سیزدهمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی مرحله استانی با اشاره به اینکه دانشجویان امید کشورهستند، گفت: ارزیاب همه کارها و عملکردها در جامعه خود مردم هستند و پیروز نهایی شخصی است که اخلاق و ادب را در گفتگوها رعایت نماید.

 

دکتر پژمان شاهرخی گفت: مناظره دانشجویی فرصت ارزشمندی است که عادلانه بتوانیم به گفتگوی منطقی و استدلالی در یک موضوع در مرکز دانشگاهی بپردازیم.

شاهرخی با تبیین این نکته که در آیات و روایات اسلام تاکید زیادی به رعایت اخلاق در گفتگو شده است، تصریح کرد: در مناظره باید درکنار رعایت اخلاق و احترام شنونده خوبی باشیم و نباید نیت یکدیگر را زیر سئوال ببریم.

وی افزود: توصیه کتاب آسمانی قرآن کریم نیز بر این است که حتی در مجادله هم رعایت ادب و اخلاق را داشته باشیم.

وی خاطر نشان کرد: در مناظرات سعی کنیم به موضوعاتی که به آن علم و دانش کافی نداریم نپردازیم. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خاطر نشان کرد: باعث افتخار است که برای دومین سال متوالی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان میزبان این برنامه فرهنگی است و در این مکان شاهد پویایی دانشجویان سراسر استان می باشیم.

گفتنی است؛ سیزدهمین دوره مناظرات دانشجویی با شرکت ۱۶ گروه از دانشگاه‌های هرمزگان از امروز ۸ آذر ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان آغاز شده است و مرحله نیمه‌نهایی این دوره، پنجشنبه، ۲۹ آذر۱۴۰۳ در خانه فرهنگ پردیس این دانشگاه برگزار می‌شود.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 16771
مسعود پیری زاده
مولف

مسعود پیری زاده

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1403/09/08 13:32