پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به مناسبت ایام فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
دکتر پژمان شاهرخی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان طی پیامی فرا رسیدن ایام فاطمیه و شهادت اسوه والای بانوان عالم، حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را تسلیت گفت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه متن این پیام بدین شرح است؛
بسمالله الرحمن الرحیم
زهرای اطهر(سلام اللَّه علیها) الگوی زنان در طول تاریخ و برای همهی نسلهاست. مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)
حضرت فاطمه زهرا(س)، اسوه زنان، زعیم قاطبه نیکان و افتخار خاندان وحی است.
وجود مقدس حضرت زهرا (س) مظهر طهارتِ روح و دل و زندگی، عطوفت رحمانی، رأفت یزدانی و صلابت و مقاومت در برابر مشکلات و مصائب است.
میراث ماندگار او ستارههاى فروزان ولایت و امامت است که به تعبیر امام خمنی(ره)، “نورشان از بسیط خاک تا آن سوی افلاک و از عالم ملک تا آن سوی ملکوت اعلی میدرخشد”.
شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) تنها یک واقعه تاریخی نیست؛ بلکه آموزه ای متعالی در دفاع از ارزش های اسلام ناب محمدی است و مهمترین ویژگی آن حضرت، ولایت مداری تا آخرین لحظه زندگیاش و حتی شهادت در این راه بود.
اینجانب فرارسیدن ایام حزن انگیز فاطمیّه و سالروز شهادت حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها)، اسوه والای بانوان عالم را به تمامی محبّان اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) و خانواده بزرگ فهیم و فرهیخته علوم پزشکی هرمزگان تسلیت عرض مینمایم.
امید آنکه رهرو راه آن طاهره مطهره باشیم و ایام غم بار فاطمیه را با شکوه بیش از پیش گرامی بداریم.
دکتر پژمان شاهرخی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان
نظر دهید