• 1404/11/22 - 10:22
  • - تعداد بازدید: 25
  • - تعداد بازدیدکننده: 25
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بسیج جامعه پزشکی پارسیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن، همبستگی خود را به نمایش گذاشت

جمعی از اعضای بسیج جامعه پزشکی شهرستان پارسیان، همگام با مردم و مسئولان، در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن شرکت کردند و با حضور منسجم خود بر تداوم حمایت از آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید نمودند.

راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن امسال در شهرستان پارسیان با حضور گسترده مردم، مسئولان و اقشار مختلف جامعه برگزار شد. اعضای بسیج جامعه پزشکی این شهرستان نیز با حضور فعال و سازمان‌یافته در این مراسم، بار دیگر همراهی خود را با ارزش‌های انقلاب اسلامی و مردم انقلابی پارسیان نشان دادند.

اعضای بسیج جامعه پزشکی با پیوستن به صفوف راهپیمایان، ضمن گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، شعارهای انقلابی سر دادند و وفاداری خود را به آرمان‌های امام خمینی(ره) و رهبری اعلام کردند. 

حضور منسجم بسیج جامعه پزشکی پارسیان در این مراسم، جلوه‌ای از روحیه مسئولیت‌پذیری، همبستگی اجتماعی و پایبندی آنان به ارزش‌های ملی و مذهبی به شمار می‌رود.

  • گروه خبری : اخبار بسیج جامعه پزشکی
  • کد خبر : 27582
نوید ایزدی
مولف

نوید ایزدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/11/22 10:22