• 1405/03/10 - 11:27
  • - تعداد بازدید: 15
  • - تعداد بازدیدکننده: 12
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه راهبردی بسیج پزشکی هرمزگان: اعزام نیروهای درمانی به کربلا، اولویت‌بندی نیازها

در ادامه جلسات موکب درمانی شهید عراقی‌زاده، نشست هماهنگی اعزام نیروهای درمانی بسیج جامعه پزشکی هرمزگان به کربلای معلی با بررسی ساماندهی نیروها، تأمین دارو و برنامه‌های فرهنگی برگزار شد.

در پی جلسات موکب درمانی شهید عراقی‌زاده، نشستی با هدف هماهنگی و برنامه‌ریزی برای اعزام تیم‌های درمانی به کربلای معلی در سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان با حضور شورای عالی سازمان و اعضای موکب شهید عراقی زاده برگزار شد.

 

در این نشست، موسی رنجبری رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی هرمزگان ضمن تبریک ولادت امام هادی (ع)، با اشاره به شرایط منطقه و دشمنی‌های چند دهه‌ای جبهه استکبار با جمهوری اسلامی ایران گفت: بیش از پنج دهه است که دشمنان، به‌ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی، با تحریم‌ها، فشارها و اقدامات مختلف تلاش کرده‌اند به کشور و نظام اسلامی ضربه بزنند و در این مسیر بسیاری از نخبگان، دانشمندان و فرماندهان ما و همچنین امام قائد؛ حضرت آیت الله سید علی خامنه ای(رضوان الله تعالی) به شهادت رسیده‌اند. او با تأکید بر تداوم مسیر انقلاب اسلامی و هدایت‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، افزود: این مسیر با تکیه بر فرهنگ مقاومت و ایثار همچنان با قدرت ادامه دارد.

 

در ادامه جلسه، موضوع ساماندهی نیروهای اعزامی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد تیم‌های درمانی شامل پزشکان، پرستاران، نیروهای بهداشتی و نیروهای پشتیبانی با برنامه‌ریزی دقیق برای خدمت‌رسانی به زائران اعزام شوند. همچنین درباره تعداد نیروهای مورد نیاز برای حضور در موکب درمانی و تقسیم وظایف میان گروه‌های مختلف بحث و تصمیم‌گیری شد.

 

از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست، تأمین و آماده‌سازی داروها و تجهیزات پزشکی مورد نیاز برای ارائه خدمات درمانی به زائران بود. در این زمینه بر هماهنگی بیشتر برای تهیه داروهای ضروری، اقلام مصرفی پزشکی و تجهیزات مورد نیاز تأکید شد تا خدمات درمانی به شکل مطلوب به زائران ارائه شود.

 

همچنین در این جلسه بر اجرای برنامه‌های فرهنگی در کنار خدمات درمانی تأکید شد. بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، فعالیت‌های فرهنگی با محوریت تبیین فرهنگ عاشورا و معرفی سیره امام حسین (ع)، فرهنگ ایثار و مقاومت در پی جنگ های 12 روزه و رمضان برای نیروهای اعزامی و زائران در دستور کار قرار گرفت تا در کنار خدمت‌رسانی پزشکی، ترویج فرهنگ حسینی نیز مورد توجه قرار گیرد.

 

در پایان جلسه نیز درباره مصوبات و برنامه‌های اجرایی موکب درمانی شهید عراقی‌زاده برای اعزام به کربلای معلی بحث و تبادل نظر انجام شد و بر هماهنگی بیشتر میان اعضا برای برگزاری هرچه بهتر این مأموریت تأکید شد.

  • گروه خبری : اخبار بسیج جامعه پزشکی
  • کد خبر : 29426
نوید ایزدی
مولف

نوید ایزدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1405/03/10 11:27