حضور کانون بسیج جامعه پزشکی میناب در آیین تشییع شهدای گمنام
کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان میناب در روز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، همراه با مردم ولایتمدار، در مراسم باشکوه تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام حضور یافت.
همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، مراسم تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام با حضور گسترده مردم، مسئولان و اقشار مختلف در این شهرستان برگزار شد.
در این آیین معنوی، اعضای کانون بسیج جامعه پزشکی میناب نیز با حضور فعال خود، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا و ارائه خدمات رایگان درمانی و مشاوره ای، بار دیگر بر ادامه راه ایثار و مقاومت تأکید کردند.
دکتر میثم صالحی؛ مسئول بسیج جامعه پزشکی شهرستان میناب با اشاره به جایگاه والای شهدا گفت: شهدای گمنام یادآور عظمت و ایثار جوانانی هستند که برای عزت و استقلال این سرزمین جان خود را فدا کردند. حضور در این مراسم، تجدید عهدی با آرمانهای شهدا و ارزشهای انقلاب اسلامی است.
نظر دهید