• 1404/11/04 - 10:22
  • - تعداد بازدید: 53
  • - تعداد بازدیدکننده: 45
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

محکومیت قاطع اقدامات تروریستی و تهدیدات آشکار دشمنان ملت ایران

در پی حملات تروریستی اخیر و اظهارات تهدیدآمیز مقامات آمریکایی، از جمله تهدید صریح رهبر معظم انقلاب اسلامی، جمعی از نخبگان و پزشکان استان هرمزگان با صدور بیانیه‌ای، ضمن محکومیت این اقدامات، بر هوشیاری، وحدت ملی و ایستادگی در برابر توطئه‌های دشمنان تأکید کردند.

در این بیانیه آماده است:

 

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

 

در پی حملات تروریستی و اقدامات خشونت‌بار اخیر که با هدف برهم‌زدن امنیت، آرامش و انسجام ملی جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته است، ما جمعی از نخبگان، اساتید و پزشکان استان هرمزگان، وظیفه خود می‌دانیم مراتب انزجار و محکومیت قاطع خویش را نسبت به این جنایات آشکار اعلام نماییم.

بی‌تردید آنچه امروز تحت عنوان اغتشاش و ناامنی در کشور رقم می‌خورد، نتیجه طراحی و هدایت جریان‌هایی است که با اتکا به حمایت و پشتیبانی دشمنان قسم‌خورده ملت ایران و عوامل وابسته به رژیم صهیونیستی و دولت ایالات متحده آمریکا، در پی تضعیف استقلال، حاکمیت و ثبات کشور هستند. این اقدامات تروریستی نه‌تنها خدشه‌ای بر اراده ملت بزرگ ایران وارد نخواهد کرد، بلکه عزم ملی برای حفظ امنیت و وحدت را راسخ‌تر از گذشته می‌سازد.

اظهارات و تهدیدهای وقیحانه اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مبنی بر تهدید رهبر معظم انقلاب اسلامی، نمادی روشن از ماهیت تروریستی، قانون‌ستیز و ضدبشری نظام سلطه است. چنین سخنانی نقض آشکار همه موازین حقوق بین‌الملل و نشان‌دهنده استیصال دشمنان در برابر جایگاه رفیع رهبری و پیوند عمیق ایشان با ملت ایران است.

ما نخبگان و پزشکان استان هرمزگان، ضمن تأکید بر تبعیت از مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و حمایت از حافظان امنیت کشور، اعلام می‌داریم که جامعه علمی و درمانی ایران همواره در کنار مردم ایستاده و اجازه نخواهد داد سلامت، امنیت و آینده این سرزمین بازیچه مطامع بیگانگان و مزدوران آنان شود.

در پایان، از تمامی اقشار ملت شریف ایران دعوت می‌کنیم با حفظ آرامش، هوشیاری و وحدت، نقشه‌های شوم دشمنان را خنثی کرده و همچون گذشته، از عزت، استقلال و تمامیت ارضی میهن اسلامی خود دفاع نمایند.

 

والسلام علیکم و رحمه‌الله

جمعی از نخبگان و پزشکان استان هرمزگان

  • گروه خبری : اخبار بسیج جامعه پزشکی
  • کد خبر : 27212
نوید ایزدی
مولف

نوید ایزدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/11/04 10:22