• 1404/09/10 - 17:39
  • - تعداد بازدید: 24
  • - تعداد بازدیدکننده: 24
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

معلولیت مانع سلامت نیست؛ پایش فشار و قند در مسجد محمد رسول‌الله

سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه امام سجاد علیه‌السلام هرمزگان با حضور کارشناس سلامت، لیلا ملک‌زاده، اقدام به چک فشار خون و قند افراد دارای معلولیت در مسجد محمد رسول‌الله کرد.

در راستای ارائه خدمات سلامت به اقشار خاص، سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه امام سجاد علیه‌السلام هرمزگان برنامه‌ای ویژه برای افراد دارای معلولیت برگزار کرد. این برنامه با حضور کارشناس سلامت، لیلا ملک‌زاده در مسجد محمد رسول‌الله انجام شد و طی آن فشار خون و قند افراد مورد بررسی قرار گرفت.

هدف از این اقدام، پیشگیری و شناسایی زودهنگام بیماری‌های مزمن و همچنین ارتقای سطح آگاهی خانواده‌ها نسبت به اهمیت مراقبت‌های بهداشتی بود.

این خدمت‌رسانی با استقبال خوب جامعه هدف همراه شد و نشان داد که توجه به سلامت افراد دارای معلولیت، بخشی از رسالت انسانی و جهادی بسیج جامعه پزشکی است.

  • گروه خبری : اخبار بسیج جامعه پزشکی
  • کد خبر : 26262
نوید ایزدی
مولف

نوید ایزدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/09/10 17:39