• 1404/08/29 - 07:52
  • - تعداد بازدید: 42
  • - تعداد بازدیدکننده: 41
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هفته بسیج، هفته‌ی ایمان، ایثار و خدمت بی‌منت به مردم است.

سرهنگ پاسدار موسی رنجبری، رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه امام سجاد علیه‌السلام هرمزگان، در پیامی ضمن تبریک این ایام به پزشکان، پرستاران و کادر درمان استان، بر همکاری‌های مشترک و پیگیری مشکلات آنان تأکید کرد.

بسم‌الله الرحمن الرحیم

رسول‌الله (ص): خَیرُ النّاسِ أنفَعُهُم لِلنّاس. بهترین مردم کسی است که بیشترین نفع را به مردم برساند.

رهبر معظم انقلاب: بسیج یک فرهنگ است؛ فرهنگِ خدمت بی‌تظاهر و بی‌توقّع به اجتماع و به کشور.

 

هفته بسیج یادآور ایثار، خدمت و همدلی مردان و زنان مؤمن این سرزمین است؛ هفته‌ای که جلوه‌ای از روحیه جهادی و تلاش بی‌وقفه برای اعتلای ارزش‌های انقلاب اسلامی را به نمایش می‌گذارد.

اینجانب به نمایندگی از سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه امام سجاد علیه‌السلام هرمزگان، فرا رسیدن هفته بسیج را به همه بسیجیان، به‌ویژه پزشکان، پرستاران و کادر خدوم درمان استان هرمزگان صمیمانه تبریک عرض می‌کنم.

بی‌تردید تلاش‌های شبانه‌روزی شما در عرصه سلامت، در کنار روحیه بسیجی و همکاری‌های مشترک با سازمان بسیج جامعه پزشکی، سرمایه‌ای ارزشمند برای خدمت‌رسانی به مردم عزیز استان است. ما خود را موظف می‌دانیم که در کنار شما، در مسیر پیگیری مشکلات صنفی و حرفه‌ای، و نیز ارتقای شرایط کاری و رفاهی کادر درمان، گام‌های مؤثر برداریم.

امید است با تداوم این همکاری‌ها و هم‌افزایی‌ها، بتوانیم بیش از پیش در خدمت به مردم و تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی موفق و سربلند باشیم.

 

سرهنگ پاسدار موسی رنجبری

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه امام سجاد علیه‌السلام هرمزگان 

  • گروه خبری : اخبار بسیج جامعه پزشکی
  • کد خبر : 25893
نوید ایزدی
مولف

نوید ایزدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/08/29 07:52