• 1404/09/06 - 12:21
  • - تعداد بازدید: 19
  • - تعداد بازدیدکننده: 18
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کارگاه آموزشی پیشگیری از تب دنگی و اختلالات رفتاری در مدرسه سید قطب بندرعباس

کارگاه آموزشی ویژه مراقبین سلامت مدارس با محوریت پیشگیری از تب دنگی، اختلالات روانی و رفتاری و بیماری‌های عفونی و مقاربتی در سالن آموزشی مدرسه سید قطب بندرعباس برگزار شد.

با هدف ارتقای دانش و توانمندسازی مراقبین سلامت مدارس، کارگاه آموزشی تخصصی در مدرسه سید قطب بندرعباس توسط بسیج جامعه پزشکی مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس در هفته بسیج برگزار گردید. در این کارگاه، موضوعات مهمی همچون پیشگیری از تب دنگی، شناسایی و مدیریت اختلالات روانی و رفتاری در نوجوانان و همچنین آگاهی‌بخشی درباره بیماری‌های عفونی و مقاربتی مورد بحث و آموزش قرار گرفت. 

مدرسان این دوره با ارائه مطالب علمی و کاربردی، بر اهمیت نقش مراقبین سلامت در مدارس تأکید کردند و راهکارهای عملی برای پیشگیری و کنترل این مشکلات در محیط‌های آموزشی را تشریح نمودند. شرکت‌کنندگان ضمن استقبال از برگزاری این کارگاه، آن را فرصتی ارزشمند برای افزایش توانمندی‌های خود در حوزه سلامت دانش‌آموزان دانستند.

  • گروه خبری : اخبار بسیج جامعه پزشکی
  • کد خبر : 26351
نوید ایزدی
مولف

نوید ایزدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/09/06 12:21