لیست اخبار صفحه :409
نشست گردشگری سلامت و نقش آن در توسعه هرمزگان

نشست گردشگری سلامت و نقش آن در توسعه هرمزگان

نشست گردشگری سلامت و نقش آن در توسعه هرمزگان با همکاری استانداری هرمزگان، دانشگاه علوم پزشکی استان، دانشگاه عالی دفاع ملی و مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور بصورت حضوری و ویدئو کنفرانسی در سطح استانی، ملی و بین المللی در سالن اجتماعات استاندارای هرمزگان برگزار شد.

والدین تحت هیچ شرایطی واکسیناسیون کودک خود را به تاخیرنیاندازند
یادداشتی کوتاه در ارتباط با ایمنسازی

والدین تحت هیچ شرایطی واکسیناسیون کودک خود را به تاخیرنیاندازند

ابراهیم مرادی کارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت کیش توضیحاتی در مورد ایمنسازی داد و گفت :علم پزشکی در طول حیات پرفراز ونشیب خود شاهد رویدادهای شگفت انگیزی بوده است ، که یکی از این رخدادهای کشف واکسن بود.

رعایت نظام مراقبت بهداشتی، کاهش نیاز به درمان

رعایت نظام مراقبت بهداشتی، کاهش نیاز به درمان

مدیر شبکه بهداشت‌ و درمان شهرستان قشم در جلسه ای که با حضور سرپرستان مراکز خدمات جامع سلامت و مسئولین واحدهای ستادی برگزار شد، گفت: رعایت نظام مراقبتی در خانه های بهداشت، پایگاه ها و مراکز خدمات جامع سلامت در کاهش مراجعه به مراکز درمانی موثر است.

اجرای طرح پزشکی خانواده در شهرستان بندرلنگه از اردیبهشت ماه سال جاری آغاز شد

اجرای طرح پزشکی خانواده در شهرستان بندرلنگه از اردیبهشت ماه سال جاری آغاز شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع با هدف افزایش دسترسی عادلانه مردم و بهره مندی از خدمات سلامت فعال و با کیفیت در شهرستان بندر لنگه با جمعیت 36هزار و 285نفر از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری اغاز شده است .

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1405/03/30 06:13