لیست اخبار صفحه :420
افزایش موارد بستری کرونا در هرمزگان

افزایش موارد بستری کرونا در هرمزگان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت : موارد ابتلا به کرونا از اسفند ماه در استان هرمزگان رو به افزایش است و با موج جدید کرونا مواجه شدیم ،تعداد موارد بستری و فوت مثبت ناشی از کرونا با رو به افزایش است و این افزایش آمار درحالی رخ داده که به دلیل شباهت علایم کرونا و سر ماخوردگی بسیاری از بیماران از انجام تست کووید خودداری‌ می کنند.

انجام بیش از یک هزار و 600 مورد بازرسی از مساجد و حسینه های استان هرمزگان درماه مبارک رمضان

انجام بیش از یک هزار و 600 مورد بازرسی از مساجد و حسینه های استان هرمزگان درماه مبارک رمضان

مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در ماه مبارک رمضان بیش از یک هزارو 600 مورد بازدید از مساجد و حسینه ها و محل های برگزاری مراسمات مذهبی استان هرمزگان توسط بازرسین بهداشت محیط صورت گرفته است .

پیشگیری از اعتیاد با تمرکز بر مهارتهای فرزند پروری و مهارتهای زندگی

پیشگیری از اعتیاد با تمرکز بر مهارتهای فرزند پروری و مهارتهای زندگی

شیدا پیرعلی کارشناس سلامت روان مرکز بهداشت کیش گفت: در مقایسه میزان اثربخشی برنامه های درمانی با برنامه های پیشگیرانه مشخص میشود پیشگیری از اعتیاد با هزینه ای یک دهمی و تاثیرگذاری ده برابری نسبت به درمان از اولویت بالایی برخوردار است.

بازدید از روند خدمت رسانی گروه جهادی موسسه راه ایمان به مردم بندرخمیر

بازدید از روند خدمت رسانی گروه جهادی موسسه راه ایمان به مردم بندرخمیر

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندرخمیر و رییس بیمارستان نیاپور به همراه حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صالحی امام جمعه شهرستان، سرهنگ کمالی فرمانده سپاه بندرخمیر و مهندس لشتغانی شورای شهر بندرخمیر از محل ارائه خدمت گروه جهادی موسسه راه ایمان، مستقر در بیمارستان نیاپور بازدید و ضمن خدا قوت به آنها، از تلاش های انجام شده برای مردم شریف شهرستان بندرخمیر تشکر و قدردانی کردند .

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1405/03/30 07:10